İdlib için yardım kampanyası başlatıldı
Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Suriye rejimi ve Rus uçaklarının saldırıları sonucu insanlık krizinin yaşandığı mazlum ve mağdur İdlib halkı için insani yardım kampanyası başlatıldığı belirtildi.
Binlerce İdlib halkının yerinden edildiği ifade edilen açıklamada, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatları ile 81 ilde AFAD Başkanlığı, Kızılay, Türkiye Diyanet Vakfı, Beşir Derneği, Deniz Feneri Derneği, İHH Vakfı, Hayrat Yardım Derneği, Hüdayi Vakfı ve Sadakataşı Derneği işbirliğiyle 'Bir aradayız, İdlib'in Yanındayız' insani yardım kampanyası başlatılmıştır. İdlib bölgesinde yapılan saldırılar sonucu binlerce mazlum ve mağdur İdlibli yerinden edilmiş ve sınırımıza yakın yerlere göç etmiştir. Göç edenlerin yüzde 76'sı kadın ve çocuklardan oluşmaktadır. Bölgedeki kış koşulları ve yoğun yağış yaşam şartlarını olumsuz yönde etkilemektedir." denildi.
Tüm vatandaşların kampanyaya destek olması istenilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:
"Tüm vatandaşlarımızın bu kampanyayı desteklemesi konusunda hassasiyet göstermesi ve kampanyayı yürüten AFAD'a "SURİYE 1866", Kızılay'a "HİLAL 2868", Diyanet Vakfı'na "YARDIM 5601", Hüdayi Vakfı'na "SURİYE 4832", Beşir Derneği'ne "ACİL 4032", Deniz Feneri'ne "BAĞIŞ 6560", Hayrat Yardım Derneği'ne "ACİL 3674", İHH Vakfı'na "SURİYE 4072" ve Sadakataşı Derneği'ne "İDLİB 6780" yazıp cep telefonlarından kısa mesaj atarak 10 lira bağışta bulunabilirler."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok