İŞKUR'DAN İŞÇİ ALIMI UYARISI
DOLANDIRICILARA DİKKAT!
Batman Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştırmak üzere 500 temizlik, 292 güvenlik görevlisi alımı için uyarı yapıldı.
İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, alımların mevzuat çerçevesinde gelir ve güvenlik soruşturmasından sonra alınacak kişilerin noter tarafından basın huzurunda gerçekleştirilecek kura ile yapılacağı, bu nedenle vatandaşların art niyetli kişilere itibar etmemeleri gerektiği ifade edildi.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan İŞKUR Müdürü Besim Eviz: “İl Müdürlüğümüz tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere 500 temizlik görevlisi, 292 güvenlik görevlisi personeli için başvurular 12-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. İlgili mevzuatımız gereği başvuru yapan kişilerin gelir ve güvenlik incelemeleri yapıldıktan sonra uygun olanlar basın huzurunda noter kurası ile seçme işlemi gerçekleştirilecek ve seçilen kişilerin listesi kamuoyu ile paylaşılacaktır. Vatandaşlarımızın art niyetli ve dolandırıcı kişilere itibar etmemeleri, işe yerleştirme bahanesiyle talepte bulunan, vaat veren kişileri İŞKUR İl Müdürlüğümüze veya Cumhuriyet Başsavcılığına ihbar etmelerini istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “20 YILI PLANLAYARAK HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”
- 02PEDALLAR BU KEZ SAĞLIK İÇİN DÖNDÜ
- 03EKMEN'DEN FAİLİ MEÇHUL SORU ÖNERGESİ
- 04PETROL CİTY, GÜNEŞ ENERJİSİNDEN FAYDALANACAK
- 05BAŞKAN ÇETİN, ULUSLARARASI BAŞARIYA İMZA ATAN GENÇLERİ AĞIRLADI
- 06KALDIRIMI İŞGAL EDENE AĞIR CEZA
- 07'NİYET ETTİM ÖRTÜNMEYE' ETKİNLİĞİ
- 08HAŞERELERE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MÜCADELE!
- 09İluh Caddesi’nde Metruk Binalar Yıkılıyor
- 10Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 11Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 12İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 13ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 14Güzellik sektörüne yeni soluk
- 15VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL




Henüz Yorum yok