“Yarınlarımız çocuklarımızın elleriyle şekillenecektir”
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; “Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 105. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi. “23 Nisan 1920, şanlı tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Aziz Milletimiz, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışıyla, bir kere daha, "Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım" diyerek bağımsızlık iradesini tüm dünyaya kararlı ve güçlü bir şekilde duyurmuştur.” diyen BATSO Başkanı Abdulkadir Demir sözlerini şöyle sürdürdü : “Aziz Milletimizin gönlünde umut, heyecan ve coşkuya dönüşen bu ses, bütün Anadolu’da yankılandı. Böylece Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu hazırlamıştır. 105 yıldır millet iradesinin tecellisi ve tezahürü olarak yankılanmaktadır. 23 Nisan, aynı zamanda çocuklara adanmış bir geleceğin de simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Bir milletin çocukları, o milletin geleceğidir' sözleriyle emanet ettiği yarınlarımız, çocuklarımızın gözlerinde ve yüreklerinde büyümektedir. İnanıyoruz ki, dünyanın dört bir yanında tüm çocukların coşkuyla katıldıkları 23 Nisan, daha adil, daha özgür ve daha huzurlu bir dünyanın kapısını er geç aralayacaktır. Hepimiz inanıyoruz ki; yarınlar işte bu inançla büyüyen nesillerin ellerinde şekillenecektir. Bizler de bu inançla, bütün dünya çocuklarının mutlu, adil ve müreffeh bir dünyada büyümesi için var gücümüzle çalışacağız.
Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, istikbalimiz uğruna mücadele veren tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor; milletimizin ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 02Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 03Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 04BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 05BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 06EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 07ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 08KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 09BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 10Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 11YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 12METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 13GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 14VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 15VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ




Henüz Yorum yok