BATMAN GARI’NDA EĞİTİM VE TATBİKATI
Batman Garı’nda tehlikeli madde taşımacılığında oluşabilecek kaza ve yangın risklerine karşı personelin bilinçlendirilmesi amacıyla eğitim ve uygulamalı tatbikat düzenlendi.
Devlet Demiryolları Batman Gar Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programında, gar sahasında tehlikeli madde taşımacılığı sırasında alınması gereken güvenlik tedbirleri ele alındı. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimde, olası kaza ve yangın durumlarında uygulanması gereken müdahale yöntemleri detaylı şekilde anlatıldı.
Eğitimin ardından gar sahasında uygulamalı tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikatta, tehlikeli madde taşımacılığı sırasında meydana gelebilecek yangın ve acil durumlara karşı alınacak önlemler pratik olarak gösterildi. Personelin müdahale kapasitesinin artırılması ve olaylara hızlı şekilde müdahale edebilmesi hedeflendi.
Devlet Demiryolları Batman Gar Müdürü Halil Saruhan, tehlikeli madde taşımacılığının yüksek güvenlik gerektirdiğini belirterek bu tür eğitim ve tatbikatların personelin hazır ve bilinçli olması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Ayrıca benzer eğitim faaliyetlerinin belirli aralıklarla sürdürüleceği bildirildi.



Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 02İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 03PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 04BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 05AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 06KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 07BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 08Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 09EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 10BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 11HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 12“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 13“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 14BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 15BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ




Henüz Yorum yok