Gazilerden Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a Teşekkür
Gazilerden Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a Teşekkür
Batman Üniversitesi tarafından Batman Valiliğinin desteği ile organize edilen “Birlik Beraberliğimizin Sembol Şehri Batman'dan Kahramanlık Şehri Çanakkale'ye Gazilerimizden Şehitlerimize Saygı Ziyareti” etkinliği ile Çanakkale’ye giden gazilerimiz Batman’a döndü.
“Birlik Beraberliğimizin Sembol Şehri Batman'dan Kahramanlık Şehri Çanakkale'ye Gazilerimizden Şehitlerimize Saygı Ziyareti” kapsamında otobüsle Çanakkale’ye uğurlanan gazilerimizin ilk durağı başkent Ankara oldu. Gazilerimiz Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Millet Camisi, 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Anıtkabir’i ziyaret etti.
Ankara gezisinin ardından Bursa’ya geçen gaziler, tarihi Bursa Ulu Camisi’ni ziyaret etti.
Bursa programının ardından Çanakkale’ye geçen gazilerimiz, Çanakkale deniz ve kara savaşlarının yaşandığı alanları üç gün boyunca gezdi, şehitlikleri ziyaret ederek şehitler için dua etti.
Gazilerimiz ziyaret kapsamında Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Piyade Alayı, Yahya Çavuş Şehitliği ve Seyit Onbaşı Anıtı’nı ziyaret ettiler.
Üç günlük Çanakkale ziyaretinin ardından dönüş yoluna geçen gazilerimiz Balıkesir’de Kaz Dağları’nda dinlendi.
Gaziler yoğun programın ardından Batman’a döndü.

Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş’a gaziler adına teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yahya Görmüş, “Bizleri atalarımızla buluşturdukları için Sayın Valimize ve Sayın Rektörümüze teşekkür ediyoruz. Atalarımızın 1915’te canları pahasına korudukları ve 7 düvele teslim etmedikleri bu ülkeyi bizler de 1974 yılındaki Kıbrıs Barış Harekatı ile bir kez daha düşmanın girişine engel olduk. Bugün de bizlere 1915’te bu vatan toprakları için canlarını veren atalarımızın mezarlarını ziyaret etmek, göğüs göğüse çarpıştıkları yerleri, mevzileri görmek nasip oldu. Allah bu fırsatı bize sunan büyüklerimizden razı olsun.” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SURİYE ŞEKERİ DE LÜKS OLDU
- 02Ekremoğlu “Bayram Birlik ve Dayanışmayı Güçlendirir”
- 03“PETROL, BU KENTIN VAR OLUŞUDUR”
- 04BATSO Başkanı Demir: “Bayramlar Toplumsal Bağları Güçlendirir”
- 05“Ayrışma Değil, Birlik Kazandırır”
- 06Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 07Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 08VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 09HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 10RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 11VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 12BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 13KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 14İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 15DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI




Henüz Yorum yok