Aksoy, Kaçak Yapılaşmaya Af Yok!
Batman’ın planlı ve düzenli gelişimi konusunda kararlı olduklarını belirten Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kaçak yapılaşmaya kesinlikle müsaade edilmeyeceğini, alınan karar doğrultusunda kaçak yapıların yıkımına başlanacağını söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı İmar (Affı) Barışı kararından sonra yapımına başlanan kaçak yapıların Belediyemiz Yapı Kontrol Müdürlüğü personelince tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Aksoy, İmar Affından sonra yapılan kaçak yapıların tespit tarihi itibariyle alınan encümen kararının ardından tek tek yıkılmaya başlanacağını ifade etti.
BATMAN’DA KAÇAK BİNALARIN YIKIMINA BAŞLANIYOR
Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu konuda kesinlikle taviz vermemiz mümkün değildir” diyen Belediye Başkan Vekili Aksoy, Batman Belediyesi olarak Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kaçak yapı ekibinin tespiti doğrultusunda kaçak yapıların yıkılması için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti. Belediye Başkan Vekili Aksoy, yapılan incelemelerde İmar Barışından sonra kaçak inşaat yapımına devam edildiğini ve Belediye olarak buna müsaade etmeyeceklerine dikkat çekti.
AKSOY: BU BİR MİLATTIR
İmar barışı sonrası kaçak ve düzensiz yapılaşmaya asla izin verilmeyeceğinin altını çizen Belediye Başkan VekiliAksoy: “Batman kent merkezinde İmar Barışı’ndan sonra imar kirliliğine neden olan kaçak yapıların bulunması suçtur. Batman Belediyesi bir başlangıca imza atıyor. Talimatlarım doğrultusunda Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğümüze bağlı personelimiz durmaksızın kaçak olduğunu tespit ettikleri binaları kayıt altına alıp encümenimizin onayına sunuyorlar. Bu kaçak yapıların da tespit tarihi itibariyle alınan karar doğrultusunda yıkımı gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 02ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 03MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 04ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 06RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 08BARAJLAR İÇİN ALARM
- 096 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI
- 10TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA!
- 11PETROLCİTY’DE BÜYÜK ÇEKİLİŞ
- 12ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 13Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 14ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 15TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”




Henüz Yorum yok