
Vali Deniz, KADEM açılış törenine katıldı
Açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra eşi Olcay Deniz, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Kamu kurum yöneticileri, Sivil toplum kurumlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, KADEM Derneği Batman Şubesi Başkanı Av. Adile Gürbüz, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. E. Sare Aydın Yılmaz ve Vali Deniz birer konuşma yaptılar.
‘SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ‘KADEM’
Konuşmalarında kadın sorunlarının çözümü için KADEM’in adres olduğunu belirten KADEM Genel Başkanı Doç. Dr. Yılmaz ve KADEM Başkan Yardımcısı Bayraktar, KADEM’in ulusal ve uluslararası arenada kendini ispatladığını, Batmanlı kadınları da bu halkanın parçası yapmak için çalışacaklarını ifade ettiler. Daha sonra konuşan Vali Deniz, KADEM’in “Kadın Hakları” konusunda yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu ve kadınların sosyo-kültürel hayata aktif katılımlarını sağlamada yardımcı olacağını ifade etti.
KALKINMA VE GELİŞME İÇİN KADINLAR ÖNEMLİ
Bir ülkenin kalkınması ve gelişmesinin şartlarından bir tanesinin cinsiyet ayrımı yapmadan üretken bireylerin varlığına bağlı olduğunu vurgulayan Vali Deniz, Kadınların toplumun gelişimine katkı sağlayacakları her alanda yeteneklerini daha rahat ve etkin bir şekilde kullanabilecekleri alanları sağlanmak hepimizin görevidir. Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi, dünyanın ilk 10 ekonomisi içerisine girebilmesi, milletimizin her ferdinin inançla, samimiyetle çalışması ile gerçekleşecektir” dedi. Vali Deniz, konuşmasının sonunda KADEM’in 13. Şubesinin ilimizde açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından Vali Deniz törene katılan kadınlarla birlikte derneğin açılış kurdelesini keserek, derneğin Batman’a hayırlı olması dileğinde bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 02BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 03EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 04AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 05BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 06GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 07ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 08EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 09ORHAN DOYAN’DAN İLK KİTAP: “GÖNÜLLERİN EFENDİSİ”
- 10BATMAN’DA MEMURKENT KONUT YAPI KOOPERATİFİ HİZMETE BAŞLADI
- 11MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI DÜZENLENECEK
- 12BATMAN BELEDİYESİ’NDEN YENİ HİZMET KOLAYLIĞI
- 13ÜÇ DERNEĞİN PROJESİ KABUL EDİLDİ
- 14Batman Belediyesi’nden Kaçak Yapılaşmaya Sıkı Denetim
- 15SGK’DA ÜSTÜN BAŞARI BELGELERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Henüz Yorum yok