
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hollanda’da
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.
Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri, Erasmus+ Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki “Bir Kalbe Dokunmak Bin Gelecek Yeşertmektir: Batmandaki Okullarda Şiddeti önleme ve Kriz Yönetimi Stratejilerini Geliştirmektir.” Projesi kapsamında Hollanda akışını gerçekleştirmek üzere 21 – 31 Ocak tarihleri arasında Amsterdam’da gittiler.
Okul Müdürü Mehmet Reşit Önlü ve Projenin hazırlayıcısı ve Koordinatörü olan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Asım Çelebi’nin yer aldığı projenin içeriğinde; öğrencilerin erken okul terklerini engelleme, kız öğrencilerinin okullaştırılması, öğrenciler arasında şiddeti önleme ve kriz yönetimi, Hollanda Eğitim Sistemi, Ölçme ve değerlendirme Yöntemleri, Lise ve üniversite yerleştirme işlemleri alanlarında öğretmenlerin yurtdışında alanında uzman eğitimci ve pedagogların desteğiyle okulda yaşanılan sorunlara profesyonelce yaklaşımı esas almayı hedeflemektedir. Toplamda üç akışı olan Projenin diğer akışları Nisan ayında İtalya, haziranda da İspanya’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda toplamda 21 idareci ve öğretmenin eğitim görmesi beklenmektedir. Bu denli bir katılımın olması Batman için bir ilktir.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 02AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 03KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 05PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 06EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 07Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 08BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 092 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 10REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 11BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
- 121 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 13MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, BATMANLI BÜROKRATLARLA ANKARA’DA BULUŞTU
- 14Batman’da Sert Rüzgâr Etkili Oldu: Ağaç Devrildi, Park Ekipmanları Zarar Gördü
- 1519 Mayıs Mahallesi'nde Park Eksiklikleri Giderilmeyi Bekliyor
Henüz Yorum yok