
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş Nefes Kredisi ile ilgili yayınladığı açıklama da şu ifadeleri kullandı.
Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi kampanyasını başlattık.
Bu kapsamda Denizbank, Kredi Garanti Fonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan anlaşma gereğince,2020 yılı boyunca faiz ve anapara ödemesiz, 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödemeli 100 bin TL varan tutarlarda kredi başvurularını başlattık.
Brüt faiz oranı yıllık %7,5 olan 100 bin TL Nefes Kredisinin başvurusunda bulunmayı talep eden üyelerimizin Borsamıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Denizbank çalışanlarının da bu süreçte esnaf ve tüccarımıza sağlamış olduğu kolaylıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İşletmelerimizin Nefes Kredisi’nden yararlanabilmeleri için Borsamızdan ‘Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli Faaliyet Belgesi almaları yeterlidir.
Başkan GÜNEŞ, açıklamasının devamında şunları söyledi.; “İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbir alınırken yaşanan süreçte üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Nefes Kredisi’ne destek veren TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Nefes Kredisi’nden üyelerimizin faydalanması gerektiğini, kredinin düşük faizli ve ilk 6 ay ödemesiz olması işletmelerimizin rahatlaması açısından oldukça önemlidir”
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp,
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok