
HDP KONGRE SÜRECİNDE
HDP KONGREYE GİDİYOR
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman İl Örgütü, “HDP’liyiz her yerdeyiz. Şimdi HDP zamanı” şiarıyla önümüzdeki 2 ay içerisinde düzenleyecekleri 4’üncü olağan kongreleri için il binasında açıklama yaptı.
Açıklamaya HDP Kadın Meclisi Sözcüsü Ayşe Acar Başaran, Özgür Kadın Hareketi (Tevgera Jinên Azad-TJA), Barış Anneleri Meclisi ve çok sayıda kişi katıldı. Kongre Komisyon Sözcüsü Hatice Taş, parti tüzüğü ve demokratik işleyişi esas alarak kongre hazırlık komisyonunu oluşturdukların belirterek, 15 kişiden oluşan bir Kongre Seçim Komisyonu belirlendiğini söyledi. Komisyonun bir çalışma planı hazırladığını belirten Taş, bu plan doğrultusunda halkla, sivil toplum örgütleri ve bir çok kesim ile görüşeceklerini aktardı. Taş, çalışmaların, şeffaf, halkın değerlerine sahip çıkan, halkla iç içe olan, halkı anlayan bir yönetim açığa çıkarana kadar devam edeceğini söyledi.
KONGREYE KATILIM ÇAĞRISI
Kongreye katılım çağrısı yapan Taş, “Bugünden itibaren HDP'nin il yönetiminde yer almak isteyen, kendisini bu göreve özveri ile katabileceklerine inanan ve gerçekten bu sürece cevap olacak arkadaşların, il komisyonuna başvurularını kabul edeceğiz. Tüm Batman halkını kongremize, partimize sahip çıkarak direnişi ve mücadeleyi yükseltmeye çağırıyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 02ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 03ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 043 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 05BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 06YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 07SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 08Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 093 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 10PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 11KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 12ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 13BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 14BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 15GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
Henüz Yorum yok