
3. LİGDEN, SÜPER LİGE
Batman İESK Futbol takımını 13 yıldan bu yana gönüllü çalıştıran ve geçen hafta ‘Süper Lig’ sözü veren Teknik Direktör Osman Seyrek, sözünde durdu.
Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadelen Batman İESK Futbol takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, Süper Lige adını altın harflerle yazdırdı. Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda tarafsız sahada son maçını Kahramanmaraş İESK futbol takımıyla yapan Batman temsilcisi şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi. Batman İESK Futbol takımını 3. Ligten alıp, Süper lige çıkaran Teknik Direktör Osman Seyrek, hedeflerinin 2024-2025 futbol sezonunda Süper Ligte kalıcı bir takım olmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Osman Seyrek; “Takım olarak lige zor şartlarda katılım sağladık. Yönetimimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olup, Süper Lige çıkmaya söz verdik. Çünkü hedefi büyük olmayanın başarısı da büyük olmazdı.
Bu şampiyonlukta herkesin büyük emekleri var. Özellikle Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bilal Serik’e teşekkür ediyorum. Şimdi Süper Ligte kalıcı olmak için takıma daha çok sahip çıkma zamanı” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 012025 FESTİVAL TAKVİMİ
- 02Ahmet Dinç Vakfı burs başvuruları başladı
- 03TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 04FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 05 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 06GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 07ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 08PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 10HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 11ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 12DEM Parti’den basın açıklaması
- 13İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 14ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 15ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
Henüz Yorum yok