
Batmanlı öğrenci umre ödüllü yarışmada birinci oldu
Anadolu Öğrenci Birliği (AÖB) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen, Ortadoğu Medya ve Anadolu Ajansı'nın (AA) jüri desteği verdiği "Bir Fotoğraf Bir Ayet" isimli yarışmanın birincisi Batmanlı öğrenci oldu.
Liseler arası gerçekleştirilen yarışmanın ödül töreni İstanbul Ali Emiri Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda AÖB Ortaöğretim Birim Başkanı Adem Er, kısa bir konuşma yaptı. Er, "Gençlerle beraber yaptığımız çalışmalarla bir gelenek oluşturmaya çalışıyoruz. Özellikle sanat ve medyada gençleri daha aktif görmek istiyoruz. Sizler de bu geleneğin içerisinde yer alarak, çalışmaları sürdüren gençler olarak bize destek veriyorsunuz. Bundan dolayı çok mutluyuz." dedi.
Yarışmaya 128 kişi katıldı
128 kişinin katıldığı yarışmada birinci olan Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Seyran Kartal umre ödülü, ikinci olan Malatya'dan Halil Can Bebek dijital fotoğraf makinesi, üçüncü olan Şanlıurfa'dan Betül Çolak ise dizüstü bilgisayar kazandı.
Batman Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Keskin, yarışmada Türkiye birincisi olan 11'inci sınıf öğrencisi Kartal'ı kutladı ve kendisine üniversite sınavlarına hazırlık seti hediye etti.
"Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir." diyen Keskin, "Türkiye çapında okulumuzun adını duyurdu ve bir ayeti bir fotoğrafla özdeştirerek büyük bir başarı sağladı. Ayrıca, arkadaşlarına öncü olduğu için öğrencimizi tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HEDEF 3’TE 3!
- 02ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 03HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 04BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 06OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 07YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 08VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 09“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 10BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 11DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 12VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 13ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 14Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 15Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
Henüz Yorum yok