
Belediyeden sert yanıt
Belediyeden sert yanıt
Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren’in Batman Belediyesindeki antrenörler ile ilgili sözlerine belediyeden sert yanıt geldi.
Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı; “Belediye bünyesine kapasitenin çok üzerinde 92 çalıştırıcı alındığında, yüzlerce belediye personelinin işlerine son verildiğinde seslerini çıkarmayıp Belediye yönetimi seçimlerden sonra seçilmişlere devredildiğinde statlarını Belediye çalışmalarına kapatan uygulamalara imza atanların, makam ve mevkileri nedeniyle Belediyeye ve çalışanlarına selam vermekten korkanların Belediye uygulamaları konusunda yol gösterici rollere bürünmeleri düşündürücüdür.
Belediye Spor İşleri Müdürlüğümüzün çalışmaları, yapılanmasının değiştirilmesi ve yeni spor politikamız konusunda kamuoyu defaten bilgilendirilmiştir. Buna rağmen ilgili müdürlük bu konudaki uygulamalarımızdan rahatsızlık duyuyorsa personellerimizi kendi kadrolarına hakları saklı kalmak kaydıyla naklen alabilir. Biz emeğin ve ekmeğin kutsallığına inanarak kimsenin işsiz ve aşsız kalmaması için çabalıyoruz. Söyleyecek sözü ve yapacak uygulaması olan herkesi gazete haberleri aracılığı ile mesajlarını iletmelerini değil Belediyeye uğrayıp bir kahve içmeye davet ediyoruz. Bu ziyaretler yapıldığında Batmana daha yararlı hizmetler yapılmış olacaktır. Belediyemizin kapısı tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi bürokratlarımıza da açıktır. Ancak Belediyeye gelmekten imtina edenlerin Belediye uygulamaları konusunda öneride bulunma açıklamalarını da abesle iştigal olarak gördüğümüzü belirtmek isteriz” denildi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SIRRI SÜREYYA ÖNDER TAZİYESİNE YOĞUN KATILIM
- 0250 TAZİYE EVİNİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR
- 03İUP BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 04KAÇAK SİGARA OPERASYONUNDA 4 ŞÜPHELİYE ADLİ İŞLEM
- 05İLK ASFALT SERİMİ YAPILDI
- 06Ekmen, "Meyve ve sebze tüketimi lüks hale gelecek"
- 07PSİKİYATRİ HEKİMİNE BIÇAKLI SALDIRI!
- 08“BAHAR MEVSİMİ, ASTIM VE ALERJİYİ TETİKLİYOR”
- 09TPAO Batman Bölge Müdürü KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 10GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 11‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 1252 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 13TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 14BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 15AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok