
Özdemir veda etti
Özdemir veda etti
Aldığı hapis cezalarının ardından Belediye Eşbaşkan Adaylığı İlçe Seçim Kurulu tarafından veto edilen HDP Eşbaşkan adayı Sabri Özdemir, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek veda mektubu yayınladı.
Belediyeye FETÖ darbesi bahane edilerek kayyum atandığını belirten Özdemir, “Karanlık kapılar arkasında aldıkları, hiç bir hukukta yeri olmayan, halkımızca meşru sayılmayan ibretlik bir kararla adaylığımıza engel çıkarmış bulunmaktadırlar. Bunu kendi arka bahçeleri olarak bildikleri YSK eliyle almış olmaları, hakta, hukuktan, adaletten ve anayasanın eşitlik ilkesinden ne kadar uzaklaştıklarının göstergesidir. Biz bu kararı hiç bir şekilde kabul etmediğimizi belirtiyoruz. Evet, çok değerli ve fedakâr Batman halkı; 2014 ve 2019 yerel yönetim seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ve verdiğiniz büyük desteği ömrüm boyunca asla unutmayacağım. Bundan böyle elimden geldiğince, partime ve halkıma karşı olan görevimi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi.Belediyeye FETÖ darbesi bahane edilerek kayyum atandığını belirten Özdemir, “Karanlık kapılar arkasında aldıkları, hiç bir hukukta yeri olmayan, halkımızca meşru sayılmayan ibretlik bir kararla adaylığımıza engel çıkarmış bulunmaktadırlar. Bunu kendi arka bahçeleri olarak bildikleri YSK eliyle almış olmaları, hakta, hukuktan, adaletten ve anayasanın eşitlik ilkesinden ne kadar uzaklaştıklarının göstergesidir. Biz bu kararı hiç bir şekilde kabul etmediğimizi belirtiyoruz.
Evet, çok değerli ve fedakâr Batman halkı; 2014 ve 2019 yerel yönetim seçimlerinde bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakaya ve verdiğiniz büyük desteği ömrüm boyunca asla unutmayacağım. Bundan böyle elimden geldiğince, partime ve halkıma karşı olan görevimi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde olacağımın sözünü veriyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 02BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 03DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 04VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 05ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 06Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 07Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 08ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 09EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
- 10Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastırına akın etti
- 11“BATMAN İÇİN TIP FAKÜLTESİ İHTİYAÇTIR”
- 12116 TON ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILDI
- 13BESOB BAŞKANI KAPLAN "VERGİ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 14VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 15TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok