
ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK
ÖZTÜZÜN’E RAKİBİ ZAMAN’DAN DESTEK
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman, hem rakibi hemde meslektaşı olan Av. Mehdi Öztüzün’e sahip çıktı.
‘Basına yansıyan Sayın Mehdi Öztüzün'ün Dem Partisi'nden ihracı bizde çok derin bir endişe oluşturmuştur.’ diyen Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman sözlerini şöyle sürdürdü; “Dem Partisi'nin kendi adayına yapmış olduğu, ötekileştirici ve küçük düşürücü, hedef gösteren, antidemokratik açıklamalarını hayret ve üzüntüyle karşıladık. Dem Parti'nin kendi adayını ihraç etmesinin sebeplerini sıralarken kadın hakları ile ilgili olduğuna vurgu yapmıştır.”
“DEM PARTİ İRONİK BİR HAMLE YAPTI”
Yeniden Refah Partisi Batman Belediye Başkan Adayı olan Av. Tahir Zaman; “Bunun tamamen seçmenin vicdanını rahatlatmaya dönük ironik bir hamle olarak değerlendiriyoruz. İhracın sebebini petrol spor maçında Serkan Ramanli ve Mehdi Öztüzün’ün barışa hizmet eden tesadüfen çekilmiş bir fotoğraf karesine duyulan öfkenin dışa vurumu olduğunu değerlendiriyoruz. Büyük acılar çekmiş milletimizin barışa ve kardeşliğe duyduğu hasret ve özlemin sudan sebeplerle baskılanmasını seçmenin iradesine yapılmış post modern bir darbe olarak milletimizin zihninde iz bırakmıştır. Sürekli barış ve demokrasiden söz eden Dem Partisi'nin tavrı Batman halkının barışcı ve demokratik özleminden çok uzaktır. Bu sebeple Sayın Mehdi Öztüzün'le alakalı yapılan açıklamaları, Dem Partisi'nin hedef gösteren tutumunu yanlış bulduğumuzu kamuoyu ile paylaşıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok