
SU DEPOLARININ KAPASİTESİ ARTIRILIYOR
“Su problemi için çözüm üretiyoruz”
Yeni açılan su sondajları ve Çamlıtepe-2 deposunu besleyecek yeni hat çalışmalarını yerinde inceleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, kentin su problemine ilişkin çok esaslı ve köklü bir çalışma yaptıklarını belirtti.
SU SIKINTISINA İLAVE KATKI…
Yaz aylarında kentin su sıkıntısı yaşadığını belirten Vali Canalp, Batman’ın su ihtiyacını gerektiği şekilde karşılamak için ara çözümlere de ihtiyaç olduğunu ifade etti. 100 metre derinliğinde iki adet sondaj kuyudan verimli, nitelikli ve kaliteli su elde ettiklerini kaydeden Canalp, “Elde etmiş olduğumuz bu suyu, bu şekildeki borular vasıtasıyla bizim 20 bin metreküp ana depomuza buradan suyumuzu basacağız ve bundan sonra şehirde suyun dağılımını yapacağız. Bu sağlayacağımız ilave bir destek ile bu şehirde yaz aylarında yaşamış olduğumuz su sıkıntısına ilave bir katkı sağlayacaktır” dedi.
.jpg)
“KAÇAK SU KULLANANLARA YASAL İŞLEM”
Yaz aylarında özellikle de tüketimin artmasında israf ve onun dışında özellikle kaçak kullanımıyla ilgili çalışma yürütüyoruz. Yürütmüş olduğumuz bu çalışma çerçevesinde de kaçak su kullanan vatandaşlarımıza gerekli cezai, yasal işlemleri uyguluyoruz. Yüksek oranlı cezalandırmaları da yaptırmaktan geri durmayacağımız. Tarlaları şebeke suyundan sulamak gibi böyle enteresan durumlarla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bunların da tespitlerini yaptık ve bu şekilde tespit etmiş olduğumuz kişilere de çok yoğun cezai müeyyideler de uyguladık” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok