
PETROLSPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ
HENDEKSPOR 1 - 2 PETROLSPOR
TFF 3. lig 1. grubun 14.hafta maçında Sakarya temsilcisi Hendekspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Batman Petrolspor, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.
Güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Batman Petrolspor, ‘’4-2-3-1” sistemiyle maça başladı. Kırmızı-Beyazlılar, maça önde ve baskılı başladı. Hemen maçın başında 4’üncü dakikada sağ kanattan gelişen bir atakta havadan gelen topa iyi uzanan Ali Kemal Başaran takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra da orta alanda tek paslarla karşı kaleye hücumlar yapan konuk ekip Batman Petrolspor, 24’üncü dakikada Hasan Çavdar’ın ceza alanı çizgisinden sert ve güzel vuruşunda top ağlara gitti. Kırmızı-Beyazlılar Hasan’ın şık golüyle 2-0 öne geçti. Golden sonra tempoyu isteği gibi tutan temsilcimiz devreyi 2-0 önde tamamladı.
İkinci devre daha çok orta saha mücadelesi ve ev sahibi Hendekspor’un bariz üstünlüğü şeklinde geçti. Temsilcimiz Batman Petrolspor, daha çok geriye yaslanan, skoru korumaya yönelik oynadı. Hendekspor, savunma ve kaleci Cihan’ın da hatasıyla golü buldu. 62’inci dakikada Berkay Ekici ile farkı 1’e indirdi. Ev sahibi ekip oyunun son bölümünde daha çok doldur boşaltlarla beraberlik için çabaladı. Karşılaşmayı Batman Petrolspor 1-2 kazanmayı başardı. Temsilcimiz Batman Petrolspor, ligde başarılı bir gidişat gösterirken namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Kırmızı Beyazlılar, ligde geride kalan 14 hafta sonunda puanını da 36’ya çıkararak ligin 15.haftasında sahasında Erbaaspor ile karşılaşacak. 5 Aralık Pazar günü Batman Yeni Şehir Stadyumunda, saat 13.00'te her iki takım kozlarını paylaşacak.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok