
İL ÖZEL İDARESİ’NİN 2025 YILI BÜTÇESİNİ ONAYLADI
Batman İl Özel İdaresi, 2025 yılı bütçesini 1 milyar 100 milyon TL olarak onayladı.
Altyapı, eğitim, sağlık, çevre ve diğer kritik alanlarda önemli yatırımları hayata geçirmeyi hedefleyen bu bütçe, il genelindeki stratejik projelere kaynak sağlayarak Batman’ın sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.
2025 yılı bütçesi, mevcut ihtiyaçların karşılanmasının yanı sıra uzun vadeli hedeflere odaklanarak Batman’ın sosyal ve ekonomik potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefleniyor. İl genelinde yürütülecek projelerle, yerel yönetim ve vatandaşlar arasında dayanışmayı güçlendirmek ve ilin yaşam kalitesini artırmak öncelikli hedefler arasında yer alıyor.
Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, bütçe çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “İl Özel İdaresi olarak, ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımıza daha nitelikli hizmet sunulması için kaynaklarımızı etkin bir şekilde kullanmayı sürdürüyoruz. Bakanlıklar düzeyinde sağlanan ek kaynaklar konusunda desteklerini esirgemeyen Batman Valisi Sayın Ekrem Canalp’e ve AK Parti Batman Milletvekili Sayın Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca, bütçe çalışmalarına katkıda bulunan İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Gülcemal Erdinç ve tüm İl Genel Meclis Üyelerine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
2025 yılı bütçesi kapsamında hayata geçirilecek projeler, il genelinde sosyal refahı artırmayı ve ekonomik gelişimi hızlandırmayı hedefliyor. Batman İl Özel İdaresi, bu bütçeyle stratejik hedeflerine kararlılıkla ilerlerken, Batman halkının beklentilerine uygun hizmetler sunmaya devam edileceği belirtildi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 02HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
- 03KAPLAN, “YÜKSEK KİRALAR ESNAFI ZORLUYOR”
- 04ÇÖLYAK HASTALARINA GLÜTENSİZ DESTEK SÜRÜYOR
- 05BÖLGENİN AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ÜSSÜ OLACAK
- 06SIFIR ATIK UYGULAMASI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
- 07BELEDİYEDEN FIRINLARA SIKI DENETİM
- 08Çevrecilerden Diyarbakır Caddesi düzenleme projesine tepki
- 09HAZIRLIK MAÇINDA FARKLI GALİBİYET
- 10Vali Canalp, "Batman’da kaçak yapılaşma dönemi kapandı!''
- 11HASANKEYF'TE TARİHE IŞIK TUTULUYOR
- 12TÜNELDE KORKUTAN KAZA
- 13Eğitim-Bir-Sen’den Medeniyet Yolculuğu : Roma’dan Kurtuba’ya
- 14Kaymakam Başar, hane ziyaretlerine devam ediyor
- 15Başkan Şansi’den 500 kişiye istihdam müjdesi
Henüz Yorum yok