İL BAŞKANI ŞANSİ VE TEŞKİLAT ÜYELERİ KAN VERDİ
AK Parti Batman İl Başkanlığı, toplumsal dayanışmaya katkı sağlamak ve kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Kızılay Batman Kan Merkezi iş birliğinde anlamlı bir kampanyaya imza attı.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda teşkilat mensubu kan bağışında bulundu.
Sabah saatlerinden itibaren AK Parti İl Binası önünde kurulan mobil kan merkezinde başlayan bağış programı, gün boyu yoğun katılımla devam etti.
Programda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, kan bağışının hem insani hem de toplumsal bir sorumluluk olduğuna dikkat çekerek “Bir ünite kan, üç can demektir. Bu bilinçle hareket ediyoruz. AK Parti teşkilatları olarak sadece siyasette değil, hayatın her alanında toplum yararına çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz. Kan bağışı, gönülden gönüle uzanan en anlamlı dayanışmadır” dedi.
Etkinliğe katılan vatandaşlar ve partililer, kan bağışının sadece ihtiyaç sahipleri için değil, toplumun tüm kesimleri için bir farkındalık vesilesi olduğunu ifade ederek kampanyayı memnuniyetle karşıladılar.
AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Kan bekleyen milyonlara umut olmak için düzenlenen bu tür etkinliklerin süreceği” bildirildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok