
3. LİGDEN, SÜPER LİGE
Batman İESK Futbol takımını 13 yıldan bu yana gönüllü çalıştıran ve geçen hafta ‘Süper Lig’ sözü veren Teknik Direktör Osman Seyrek, sözünde durdu.
Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu 1. Lig D Grubunda mücadelen Batman İESK Futbol takımı grubunu lider olarak tamamlayıp, Süper Lige adını altın harflerle yazdırdı. Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda tarafsız sahada son maçını Kahramanmaraş İESK futbol takımıyla yapan Batman temsilcisi şampiyonluk kupasını Batman’a getirdi. Batman İESK Futbol takımını 3. Ligten alıp, Süper lige çıkaran Teknik Direktör Osman Seyrek, hedeflerinin 2024-2025 futbol sezonunda Süper Ligte kalıcı bir takım olmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Osman Seyrek; “Takım olarak lige zor şartlarda katılım sağladık. Yönetimimiz, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olup, Süper Lige çıkmaya söz verdik. Çünkü hedefi büyük olmayanın başarısı da büyük olmazdı.
Bu şampiyonlukta herkesin büyük emekleri var. Özellikle Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e ve Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bilal Serik’e teşekkür ediyorum. Şimdi Süper Ligte kalıcı olmak için takıma daha çok sahip çıkma zamanı” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01DOLANDIRICILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ
- 0242 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03600 METRELİK BSK ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
- 04Kuzeybatı Çevre Yolu’na Erdoğan İsmi Verildi
- 0598 SEYAHAT SEVER AĞIRLANDI
- 06GENÇLİĞİN YÜZME KURSLARINA 5 BİN BAŞVURU
- 07ÖNCE CAMİYE SONRA SPOR SALONUNA
- 08KOZLUK’TA ‘YÜZME BİLMEYEN’ KALMAYACAK
- 09Petrolsporlu Pehlivanlar, Bölge Şampiyonu Oldu
- 1026 BRANŞTA 11 BİN KAYIT YAPILDI
- 11BAŞARILI ATLETLERE ÖZPERK’TEN EŞOFMAN
- 12BOLU KAMPINDA PETROLSPOR’A ANLAMLI ZİYARET
- 13DEVA'DAN SAĞLIK SİSTEMİNE VE HASTANELERE ELEŞTİRİ
- 14UYUŞTURUCUYA KARŞI ORTAK MÜCADELE ÇAĞRISI
- 15HÜDA PAR'DAN ÇÖP AKTARMA TESİSİNE VETO
Henüz Yorum yok