
YETİMLERİN YÜZÜ CANSUYU İLE GÜLÜYOR
Dünya üzerinde mazlum ve mağdurlara ulaşmayı hedefleyen Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hem Dünya üzerinde hem de Türkiye’de bulunan yetimlere, vatandaşlardan aldığı yetim aidatlarını her ay ulaştırarak yetimleri korumaya almaya devam ediyor.
Yetim sponsoru olan vatandaşlara ise yetimler ile ilgili bilgileri barındıran yetim karnelerini ulaştırarak vatandaşların verdiği yetim aidatlarının kime ulaştığı ile ilgili sorularının cevabına ulaşmasını sağlıyor.
PROJELER İLE DAYANIŞMA DAHA DA ARTTIRILIYOR
Bir yetime sponsor olmak isteyen vatandaşlar için birçok yol bulunuyor. Sponsorluklar bireysel olarak bir ya da birden çok yetimi himaye etme şeklinde olabileceği gibi; okulların, sınıfların, kurumların, arkadaş gruplarının, ya da farklı grupların bir araya gelerek oluşturacakları havuzdan elde edecekleri birikimlerle yetim sponsorluğu üstlenmeleri şeklinde olabilmesi de mümkün. Gerçekleştirilen projeler ile dayanışmanın arttırılması hedefleniyor.
Cansuyu Batman Temsilcisi Mehmet Emin Turan, Hem Dünya’da hem de Türkiye’de yetim sayısının çok yüksek olduğunu belirterek, yaranın sarılması için gerçekleştirilen projelere destek çağrısında bulunan daha çok Yetime sahip çıkmaya ihtiyaç olduğunu belirtti.
Turan, “Cansuyu ailesi ve yetim çocuklarımız adına kıymetli yetim sponsorlarımıza ve bağışçılarımıza teşekkür eder Allah razı olsun diyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01
- 02
- 03SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI ARIKAN BATMAN’A GELİYOR
- 04YEŞİL KUŞAK AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 0551 BİN AİLEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06KEMAL TAPAN HAYATA VEDA ETTİ
- 07“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 08Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 09DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 10Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 11“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 12ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 13ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 143 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 15BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
Henüz Yorum yok