
STK'lardan Ankara'daki Saldırıya Tepki
Ankara 'katliamına' tepkiler sürüyor
Ankara'da yaşanan terör olayı nedeniyle tepkilerini dile getiren Batmandaki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Bölgedeki turizm ve otelciler de hem kaygılarını ve hem de tepkilerini dile getirdi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GADOB) Başkanı Hüseyin Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, yaşam hakkına ve toplumsal barışa yönelik hiçbir saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.
Terör örgütlerinin emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Aslan, "Her vatandaşımızın teröre karşı tek yürek olması gerekiyor. Kimden gelirse gelsin, tüm terör örgütlerini de destekçilerini de kınıyoruz. Milli birlik ve bütünlüğümüze zarar vermeyecekler" ifadesini kullandı.
BİR TEPKİ DE ÖZGÜR-EĞİTİM-SEN'DEN GELDİ
Özgür-Eğitim-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, " Ankara'da yaşanan katliamı nefretle kınıyoruz" dedi.
Ankara'da yaşanan olayın vahşi bir terör saldırısının ötesine gitmediğini belirten Sevinçer, "Terörist saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ankara'nın göbeğinde tamamen sivil insanların yoğun olarak kullandıkları bir bölgede acımasızca bomba patlatmak vahşiliğin ötesinde bir şey olsa gerek. Bu tür terörist saldırılar karşısında herkes amasız-koşulsuz terörü ve şiddeti kınamalıdırlar. Terörizmin toplumsal yaşamı ele geçirmesine toplum olarak dirençle karşı durabilmeliyiz. Özgür Eğitim-sen olarak yaşanan bu acı olayın derin üzüntüsünü yaşamaktayız" şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Yeni yerleşim alanları için yapılan içme suyu hattı incelendi
- 02Batmanlı İş İnsanı Esat Ekremoğlu, Memleketine Değer Katmaya Devam Ediyor
- 03Geleceğin Yıldızları Petrolspor’da Yetişecek
- 04BATMANLILAR BOĞAZ TURUNDA BULUŞTU.
- 05Evde Sağlık Hizmetlerinde büyük atılım
- 06Peygamber Sevdalılarından Batman Halkına Çağrı: “Gazze İçin Ankara’da Olalım”
- 07OSB Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı
- 08FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK
- 09Temmuz Ayında Elektrik Tüketiminde Rekor Artış
- 10Çarşı Pazarda Kışlık Bereketi: Vatandaş Kurutmalık Alışverişine Yöneldi
- 11Zabıtadan Dilencilere ve Işıkta Satış Yapan Çocuklara Sıkı Denetim
- 12Sason’da Ulaşım Rahatlıyor: Gölbaşı Mezrasına Güvenli ve Konforlu Yol
- 13YAŞAR KEMAL KENT ORMANI’NA SAHİP ÇIKALIM!
- 14Batman Valiliği Proje Ofisi’nden yenilikçi tarım girişimine destek
- 15BATMAN VALİLİĞİ’NDEN STRATEJİK HAMLE
Henüz Yorum yok