
EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET
EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul ziyaretleri kapsamında Gültepe Ortaokulu, Kız Anadolu Lisesi ve Halk Eğitimi Merkezini ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ilk olarak Gültepe Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Gültepe Ortaokulu ziyaretinin ardından Kız Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, sınıfları ziyaret edip öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle sohbetinde akademik eğitimde ve hayatta başarılı olmak için bol bol kitap okumalarını öğrencilere tavsiye etti.
Müdür Kurtaran, gençlere bu yıl girecekleri YKS'de başarı dileklerini ileterek akademik hayatta ve yaşamın her döneminde başarılı ve mutlu olmanın yolunun faydalı bilgi ile kuşanmak olduğunu vurguladı. Kitap okumanın faydalı bilgiyi elde etmek için en iyi yol olduğunu belirterek öğrencilere bol bol kitap okumalarını ve her okudukları kitapla bir adım daha ileriye ve başarıya doğru ilerleyeceklerini söyledi. YKS'ye kısa bir süre kaldığını hatırlatarak süreyi planlı ve sürekli bir şekilde çalışarak en iyi şekilde değerlendirmelerini ve devam eden DYK'larında kendilerini yetersiz hissettikleri konularda öğretmenlerinden destek almalarını önerdi. Ayrıca, geri kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirerek hedefledikleri alanda en iyi üniversiteyi kazanmaya çalışmalarını ve üniversite hayatlarında kendi alanlarında ve kültürel alanda kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini tavsiye etti.
Müdür Kurtaran, son olarak Batman Halk Eğitimi Merkezini ziyaret edip devam eden kurslarla ilgili HEM Müdürü Bilal Serik'ten bilgi aldı. Devam eden kursları ziyaret eden İl Müdürü Kurtaran, kursiyerlerle sohbet edip kendilerine başarı diledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01“Batman’da doğa için umut büyüyor”
- 02Türkiye’nin Gençlik Çalıştayı Hasankeyf’te Başladı
- 03DEVA'DAN İŞE ALIMLARDA ŞEFAFLIK VE AMATEM TALEBİ
- 04Başkan Çiftçi’den TEKSİAD’a Ziyaret
- 05“KAPI KULU DEĞİL, EMEKÇİYİZ”
- 06ENGELLİ ARAÇLARINA ÜCRETSİZ BAKIM
- 07ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANI ÜRKEMEZ’İ KABUL ETTİ
- 083 MAHALLENİN İÇME SUYU HATTI YENİLENDİ
- 09BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN UYUŞTURUCU OLAYINA TEPKİ
- 10YAZ KONSERLERİ PETROLKENT’TE DEVAM ETTİ
- 11SANAYİCİLERİN ARSA TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
- 12Petrolspor Futbol Takımı Elemeleri Coşkulu Geçti
- 133 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 14PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 15KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Henüz Yorum yok