BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Batman’da AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programda, geniş katılımlı teşkilat toplantısı düzenlendi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, MKYK Üyesi Murat Çiçek, il ve merkez ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kolları teşkilatları katıldı.
Toplantıda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’nin ekonomi politikaları, mali disiplin süreci ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Şimşek, ekonomik istikrarın güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması adına yürütülen reformlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Programda söz alan İl Başkanı Hüseyin Şansi ise, teşkilat olarak sahadaki güçlü yapılarıyla Türkiye’nin kalkınma hedeflerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek, “Ortak akıl ve güçlü teşkilat anlayışıyla Batman’ımız için çalışmayı sürdürüyoruz” dedi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, yerelden kalkınma, üretim odaklı büyüme ve teşkilatın sahadaki rolü ön plana çıkarken; güçlü teşkilat yapısının Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmadaki önemine dikkat çekildi.
Program, karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 02KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 03ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 04BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 05YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 06DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 07MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 08SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0919 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 10FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 11MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 12UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 13BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 14EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 15“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”




Henüz Yorum yok