EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Batman’da emeklilere yönelik sosyal alanlar oluşturulmasına ilişkin Valilik tarafından yapılan açıklamayı memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.
Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, uzun süredir emeklilerin sosyal yaşamını güçlendirecek alanlara ihtiyaç duyulduğunu dile getirdiklerini hatırlatarak, bu talebin somut bir projeye dönüşmesinin önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Emeklilerin bir araya gelip vakit geçirebileceği, sohbet edebileceği ve sosyal bağlarını güçlendirebileceği alanların yaşam kalitesine doğrudan katkı sağlayacağını ifade etti.Vali Ekrem Canalp’in parklarda emeklilere özel alanlar oluşturulacağı yönündeki açıklamasını olumlu bulduklarını belirten Ekmen, bu tür sosyal mekânların emeklilerin toplumla daha güçlü bağ kurmasına imkân sağlayacağını vurguladı.
Emeklilik döneminde sosyal etkileşimin önemine dikkat çeken Ekmen, bu alanların aynı zamanda dayanışmayı da artıracağını kaydetti. Türkiye’nin farklı illerinde benzer uygulamaların hayata geçirildiğini hatırlatan Ekmen, Batman’da da bu eksikliğin giderilmesinin emekliler açısından önemli bir kazanım olacağını ifade etti. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ekmen, uygulamanın emekliler arasında memnuniyet oluşturacağını dile getirdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok