Kurslara Başvuru Yağdı
18 DALDAKİ KURSA 1448 BAŞVURU
Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, çocuk, genç ve yetişkinlerin zamanlarını değerlendirmeleri, çeşitli kültürel ve sanatsal alanlarda kendilerini yetiştirmeleri amacıyla açılan kurslar başladı.
Belediye bünyesinde açılan 18 daldaki kurslara toplam 1448 kişi kayıt yaparken vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kurslardan İngilizce kursuna 177, Bağlama kursuna 157, Gitar kursuna 149, Piyano kursuna 137, Keman kursuna 121 ve Satranç kursuna 105 kişi başvurdu.
Kültür Mahallesi’nde yer alan Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslardaki öğrencilere dersler uzman eğitmenler tarafından veriliyor.
Belediye bünyesinde açılan; Piyano, Keman, Klarnet, Gitar, Bağlama, Erbane, Halk Oyunları Batman Yöresi (Çocuk), Halk Oyunları Batman Yöresi (Yetişkin), Modern Dans, Çocuk Tiyatrosu, Yetişkin Tiyatrosu, Çok Sesli Çocuk Korosu, Çok Sesli Gençlik Korosu, Hobi Resim, Takı Tasarım, Fotoğrafçılık, Satranç ve Yabancı Dil (İngilizce) kurslarına toplam 1448 kişi kayıt yaptı.
21-31 Ocak 2019 tarihleri arasında kayıtları alınan kurs başvurularının tamamlanmasının ardından 4 Şubat 2019 Pazartesi tarihinden itibaren pratik derslere başlandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 02BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 03BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 04TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI
- 05ASLAN, “EVLERİMİZİ DİL OKULUNA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ”
- 06KURBANLIK PAZARLARINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI
- 07“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 08“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 09İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 10“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 112026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 12ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 13ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 14Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 15JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI




Henüz Yorum yok