
Batman'da dış ticaret bilgilendirme semineri yapılacak
Batman'da 20 Kasım 2019 tarihinde yapılması planlanan dış ticaret bilgilendirme semineri hakkında Batman Ticaret İl Müdürü Şehmus Kalkan, açıklamalarda bulundu.
Kalkan, "Dış ticaret bilgilendirme seminerleri iş çevrelerinin temel dış ticaret işlemleri konularında bilgilendirilmeleri (ihracatta sağlanan devlet yardımları, rekabetçiliğin geliştirilmesi, pazar araştırması, Türkiye malı imajının yerleştirilmesi vb.) amacıyla bakanlığımızın iştigal sahasına giren konularda yurtiçinde dış ticaret bilgilendirme seminerleri düzenlenmektedir. Organizasyonlar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), İhracatçı Birlikleri ile Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle gerçekleştirilmektedir." dedi.
Seminerin Batman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenleneceğini belirten Kalkan, "Bu çerçevede, Ticaret Bakanlığımız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) Genel Sekreterliği işbirliği ve Batman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, iş çevrelerine yönelik olarak bir dış ticaret bilgilendirme semineri düzenlenecektir. İşbirliği kuruluşlarının ortak görüşleri çerçevesinde hazırlanan seminer programına tüm ilgililer sanayici, tüccar, STK, işletmeci ve esnaf gibi herkes davetlidir. Dış ticaret bilgilendirme semineri 20 Kasım 2019 tarihinde 09.30-13.00 saatleri arasında Batman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda verilecektir." diye belirtti.
Özellikle tüm iş adamlarının seminere katılım göstermeleri gerektiğine değinen Kalkan, "İlimiz iş çevrelerinin bu organizasyondan maksimum düzeyde yararlanabilmeleri için, ihracat yapmış ticari kesimlerin, ihracat yapmayı düşünen potansiyel ihracatçıların, işletmecilerin, STK temsilcilerinin, esnafların ve aktif ihracatçıların etkin katılım sağlamaları ilimiz açısından büyük önem arz etmektedir. Bu konuda özellikle işadamlarımızın katılımı programın amacını ve verimliliğini maksimum seviyeye çıkarılacağı düşünülmektedir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
- 02GÜÇ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
- 03Belediye, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor
- 04Afrodit İç Giyim’de Okul Hareketliliği Başladı
- 05UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
- 06BAT-RAY TANITILDI
- 07ARAÇ DEVRİLDİ: 2 YARALI
- 08BATMAN VAKFI KURULUŞ ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
- 09HÜDA PAR Heyeti Kürdistan Bölgesinde temaslarda bulundu
- 10TAŞ “BU SEKTÖRDE YILDIZLAR KAZANIYOR, EMEKÇİLER SÜRÜNÜYOR”
- 11BELEDİYEDEN TEKSTİL ATIKLARINA YÖNELİK DENETİM
- 12Doğru teşhis Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde konuldu
- 13BATMAN’DA TÜTÜNLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
- 14HASANKEYF KALESİ GECE DE ZİYARETE AÇILDI
- 15HEDEF 3’TE 3!
Henüz Yorum yok