
"ESNAFIN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR"
“Esnaf ve sanatkara destek olunmalı”
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Meclisin yeni yasama döneminde esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümüne öncelik verilmesini talep ettiklerini belirti.
.jpg)
BESOB Başkanı Kaplan, açıklamasında, esnaf ve sanatkarların gelinen noktada birçok sorunla karşı karşıya kaldığını dile getirerek, özelikle iş yeri kirası, yüksek vergiler, BAĞKUR primi, çalışanın SGK primi ve yüksek enerji maliyetleri gibi giderlerinin, esnafa ağır bir yük getirdiğini, aynı zamanda ulusal marketlerin uyguladıkları haksız rekabete de maruz kalan esnaf ve danatkarın zor durumda kaldığını belirtti.
TBMM yeni döneme girerken, esnaf ve sanatkarların durumunun yeni bir perspektif ile ele alınmasının, mevcut sorunları çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılmasında öncelik verilmesin istediklerini dile getiren BESOB Başkan Kaplan, özelikle perakende ticaret yasasının yeniden düzenlenmesi, Sosyal Güvenlikte norm birliğinin sağlanması, tüm esnafın KOSGEP desteklerinden faydalandırılması, vergilerde indirimin yapılması ve esnafın biriken borçlarını ödeyebilmesi için uzun vadeli bir yapılandırma getirilerek esnaf ve sanatkara destek olunmasının gerektiğini söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 02 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 03GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 04ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 05PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 06BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 07HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 08ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 09DEM Parti’den basın açıklaması
- 10İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 12ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 13BESO, TÜRKİYE FİNANSLA ANLAŞTI
- 14BELEDİYE PERSONELİNE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ
- 15İHH’DEN 650 YETİM ÖĞRENCİYE KIRTASİYE DESTEĞİ
Henüz Yorum yok