
Güvenlik kamaraları ve polis merkezi önünde hırsızlık
BATMAN /2016-07-13 15:09:18
Batman merkez Meydan Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'nda park halinde bulunan motosikletin hırsızlar tarafından çalınma anı saniye saniye güvenlik kamaralarına yansıdı. Hırsızlık olayı güpegündüz polis merkezine 20 metre uzaklıkta yaşandı.
Çalınan motosikletin arka sepetinde motosikletin evraklarıyla beraber motosiklet sahibi Mehmet Beder'e ait 5 bin TL'de çalındı. 31 Mayıs'ta saat 17.15 sıralarında yaşanan hırsızlık olayı motosiklet sahibine yaklaşık 10 bin TL'ye mal oldu.
Motosikleti çalınan Beder, "Yeni aldığım motosikletimi Cumhuriyet Meydanı’nda kilitli bir şekilde park ettim. 10 dakikalık bir işim vardı. Park ettikten sonra bir dakika içinde hırsızlar tarafından direksiyon kilidi kırılarak çalındı. Motosikletimin çalındığını fark ettikten sonra polisi aradım. Polis gelmedi, beni karakola yönlendirdi. Karakola gittim ifademi verdikten sonra motosikletimin bulunacağını söylediler. Ancak aradan geçen bir buçuk aydır motosikletimden hiçbir haber yok. Güpegündüz güvenlik ve MOBESA kameraları karşısında yaşanan hırsızlık olayın çözülmesini istiyorum." dedi.
Motosikletini yeni satın aldığını sözlerine ekleyen Beder, "Evrakları hepsi bendeydi. Motosikletimin plakasını çıkarmak için uğraşıyordum. Motosikletimin arka sepetinde bütün evraklarım ve 5 bin TL para vardı. Bunların hepsi motosikletimle beraber çalındı. Bu hırsızlık olayı bana 10 bin TL'ye mal oldu. Savcılığa dilekçe vermeye gittim. Oradaki memurlar dilekçemi bile almadılar. Mağdurum ne yapacağımı bilmiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 02HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 03BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 07VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 08“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 09BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 10DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 11VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 12ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 13Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 14Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 15ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
Henüz Yorum yok