
Akademisyen-Öğrenci Buluşması
Batman’da Akademisyen-Öğrenci Buluşması
Batman Valiliği himayelerinde Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Akademisyen - Öğrenci Buluşmaları’ protokolü imzalanarak yenilendi.
Protokol imza törenine Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp'in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve akademisyenler katıldı
Protokol kapsamında Batman Üniversitesi'nde görevli akademisyenler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda öğrencilerle buluşacak. Yeni eğitim ve öğretim yılında gönüllülük esasına dayalı Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Üniversitesi'nce belirlenen eğitim kurumlarında akademisyenler, iki ders saati boyunca eğitim faaliyeti yürütecek. ‘EN ÖNEMLİ ŞEY EĞİTİMDİR’ İmza protokolünde konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, akademisyenlerin öğrencilerle buluşmasının öğrencilerin hayatlarına çok önemli değişiklikler katacağına dikkat çekerek: “ Sosyal popülasyon için insanların ellerindeki en önemli imkan eğitimdir. Eğitimle insanlar köylü iken kentli olabiliyor. Eğitimle insanlar cahil iken âlim olabiliyor. Eğitimle insanlar fakir iken zengin olabiliyor. Bir ortaokul öğrencisine, bir lise öğrencisine, bir üniversite mensubuna, ona 40 dakika boyunca akademisyen bakış açısıyla hitap ettiği zaman, dersleri anlattığınız zaman onun dünyası da vizyonu da bambaşka olur.” Yapılan konuşmaların ardından Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, emeği geçenlere teşekkür belgesi verdi. 7 BİN 650 ÖĞRENCİYE ULAŞILDI Protokol ile geçen yıl; 8 profesör, 12 doçent, 21 doktor öğretim görevlisi üyesi, 10 öğretim görevlisi, 1 araştırma görevlisi ile 52 akademisyen öğrencilerle bir araya gelirken, akademisyenler 74 defa Batman merkez ve 5 ilçe öğrencileriyle bir araya geldi. 52 akademisyen tarafından 55 farklı okulda gerçekleştirilen 74 buluşma ile 7 bin 650 öğrenciye ulaşıldı.
Etiketler : #AkademisyenÖğrenci,#Buluşması,
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01İLUH DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02SUÇ ORANLARI DÜŞTÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 03YAZ OKULLARI BİTTİ, GELSİN KIŞ OKULLARI
- 04BALIK AVCILIĞINA SIKI DENETİM
- 05BATSO’DAN RECEBANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 06KUVEYT TÜRK’TEN BESO’YA ANLAŞMA ZİYARETİ
- 07HASANKEYF’TE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“SASON BALI İLE GURUR DUYUYORUZ”
- 09SGK’DAN ÜST ÜSTE ZİRVE BAŞARISI
- 105375 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMAN’DA 3 BİN YILLIK SIR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
- 12MİNİK ÖĞRENCİLERE VALİ’DEN SÜRPRİZ HEDİYE
- 13“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN BÜYÜK KALKAN AİLEDİR”
- 14PETROLSPOR'DA LİDERLİK KEYFİ 2-0
- 15NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
Henüz Yorum yok