
HASANKEYF GENÇLİKLE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Antik Kent Hasankeyf ilçesinde hizmete sunduğu ‘Gençlik Kampı’ Türkiye’nin 81 ilinden gençleri ağırlamaya devam ediyor.
Son olarak Rize, Çanakkale ve Kocaeli illerinden gelen 210 genç Antik Kent Hasankeyf başta olmak üzere, Midyat, Malabadi Köprüsü, TPAO’nun ilk petrol kulesini ve tarihi mekânları gezdi. Rize, Çanakkale ve Kocaeli illerinden gelen 210 gencin ‘Tarih, Kültür ve Medeniyet’ projesi kapsamında geldiklerini belirten Hasankeyf Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Veysi Datlı programın dolu dolu geçtiğini söyledi.
İlçe Müdürü Datlı “Her hafta Hasankeyf Gençlik kampımızda Türkiye’nin farklı illerinden gençlerimizi misafir ediyoruz. Batman’ı gezme ve tanıma fırsatı bulan gençlerimiz memleketlerine olumlu güzel hatıralarla ayrılıyorlar. Buda bizleri son derece mutlu ediyor. Batman halkının ne kadar, misafirperver, cana yakın ve hoşgörülü olduklarını görüyorlar. Gençlerimizi Batman’ı unutmamak ve bir daha gelmek umuduyla uğurluyoruz” diye konuştu.
Müdür Datlı ayrıca programlarda ve yapılan gezilerde kendilerine her türlü desteği veren Batman Valisi Ekrem Canalp başta olmak üzere, Hasankeyf ilçe Kaymakamı Mehmet Ali İmrak’a, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, TPAO Bölge Müdürü Murat Karakaş’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.
.jpg)
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok