
Doktor Başaran Dünya Hastanesinde
Başarılı Doktor Başaran Dünya Hastanesinde
Daha önce farklı devlet hastanelerinde yaptığı başarılı ameliyatlarla adından söz ettiren ulusal gazete ve internet sitelerine konu olan Op. Dr. Mustafa Başaran en son Taksim Eğitim Araştırma Hastanesinden memleketi olan Batman’a dönerek Özel Batman Dünya Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi alanında hizmet vermeye başladı.
Çocukluk döneminde görülen ve doğuştan gelen Tetredcord (gergin omurilik) sendromu adı verilen çocuklarda; kamburluk bacaklarda felç, kafada su toplanması, idrar ve gaita kaçırması gibi böbrekleri, mesaneyi ve birçok sistemi etkileyen bu hastalığa, sahip olan çocuklar başarılı şekilde ameliyat edilerek şifa ile taburculukları sağlandı.
Kısıtlı merkezlerde tedavisi mümkün olan boyun kırıklarından birinci (C1) ve ikinci (C2) boyun omurga kırıklarının platinle vidalanması ve sabitlenmesi ameliyatları yapılmaya başlandı.
Ayrıca birbirinden farlı beyin tümörleri boyun omurilik tümörleri, omuriliğin diğer bölge tümörleri ameliyatları yapılarak hastaların şifa ile taburculukları sağlandı.
Halk arasında kamburluk, bel sırt ve boyun eğriliği olarak bilinen skolyoz ameliyatları yapılmakta olup, çocukluk döneminde görülen küçük kafa(mikrosefali), büyük kafa(makrosefali), üçgen kafa (trigonosefali) ve kule kafa (lambdoid sütür sinostozu) vb. birçok kafa şekil bozukluğu ameliyatları yapılmaktadır. Doktor Mustafa BAŞARAN kısa zaman diliminde Özel Batman Dünya Hastanesinde tedavi ve takibi mümkün olmayan birçok hastayı tedavi ederek bütün bölge ve çevre illerden yurt dışından (Irak, İran, Azerbaycan) hasta alarak hizmetlerine devam ediyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Petrolspor galibiyetle başladı! 2-1
- 02AK PARTİ BATMAN'DA BİRLİK VE HİZMET MESAJI VERDİ
- 03Batman’da otomobil ile motosiklet çarpıştı, 8 kişi yaralandı
- 04DİNÇ VE YILDIZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 05SAADET PARTİSİ'NDE MEHMET FIRAT YENİDEN GÜVEN TAZELEDİ
- 06MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU: VALİMİZİN YANINDAYIZ
- 07RECEP TAYYİP ERDOĞAN BULVARI HİZMETE AÇILIYOR
- 08PADİR: HAKSIZ TUTARLAR GERİ ÇEKİLSİN
- 09YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME
- 10YENİ NESİL OTOBÜS DURAKLARI KURULUYOR
- 11Kayıp yakınları Ali Gündüz'ün akıbetini sordu
- 12ARACA METAMFETAMİN BASKINI!
- 13TÜGVA BATMAN YAZ OKULLARI TAMAMLANDI
- 14“ALTYAPISI OLMAYAN BİR KENT, ÜST YAPISIYLA AYAKTA KALAMAZ”
- 15ÜRETİME ENTEGRE MODELİ ÖNERİSİ
Henüz Yorum yok