
HALK OTOBÜSLERİNE ZAM GELDİ
Batman’da halk otobüslerine uzun bir aradan sonra zam geldi. Daha önce 12 TL olan sivil ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan öğrenci bileti ise 10 TL oldu.
YENİ TARİFE BELİRLENDİ
Batman’da halk otobüsü ücretleri zamlandı. Uzun bir aradan sonra Batman Belediyesi, fiyatları güncelledi. Daha önce 12 TL olan sivil ücreti 15 TL’ye, 8 TL olan öğrenci bileti ise 10 TL oldu. Belediye’den yapılan açıklamada; “Kentimizin toplu taşıma hizmetlerini daha kaliteli, güvenli ve sürdürülebilir şekilde sunabilmek, artan akaryakıt, personel ve bakım-onarım maliyetlerini karşılamak ve otobüs filomuzu büyüterek ulaşım ağımızı güçlendirmek amacıyla halk otobüsü ücret tarifesinde zorunlu bir güncelleme yapılmıştır. Yeni ücret tarifemiz 1 Eylül 2025 tarihinden itibaren tüm halk otobüsü hatlarında uygulanmaya başlanacaktır. Batman, Türkiye’nin en uygun fiyatlı toplu taşıma hizmeti sunan şehirlerinden biri olmaya devam edecektir” denildi.

İŞTE YENİ TARİFELER
Belediye Meclisi’nin kararıyla güncellenen yeni halk otobüsü tarifeleri şöyle; “Sivil 15 TL, öğrenci 10 TL, Otobüsten otobüse aktarma (45 Dk) ücretsiz, binişli kart (2-4-6) 25-50-75 TL, öğrenci bir aylık abone (100 Biniş) 450 TL, havalimanı hattı 60 TL, çevre köyler (Yaylıca, Çevrimova, Samanyolu, Akoba, Danalı, Kocalar) 50 TL, çevre köyler (öğrenci) 25 TL.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok