
SALİH GÜNAYDIN’IN KÜTÜPHANESİ
Geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden eğitimci Salih Günaydın’ın ismi Gercüş'ün Koçak köyünde bulunan okula açılan kütüphaneye verildi.
Bir Kalp Bin Umut Dernek Başkan Yardımcısı ve ayrıca Rahmetli Salih Günaydın'ın yeğeni olan Ceylan Günaydın; Salih Günaydın'ın ismini yaşatmak için Adına Afrika’da su kuyusu açtıklarını, bu kez de adını memleketi olan Gercüş’te Koçak köyünde bulunan okula açılan kütüphaneye verdiklerini söyledi.
Emeği geçen herkese teşekkür eden Günaydın “amacımız sadece kütüphane kurup oradan ayrılmak değil, çocuklarla vakit geçirmekte bizim gönüllülük işimiz diye konuştu. Koçak köyünde çocukları kütüphanelerine kavuşturduk. Bot, mont, atkı, bere dağıtımlarımız oldu. Oyuncak hediyelerimiz oldu. Pamuk şeker, çikolata, tatlı ikramlarımız oldu. Çocukları doyasıya eğlendirdik” dedi.
Ayrıca Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi de yaptığı açıklamada “şimdiye kadar bu bölgenin çocuklarının okuyabilmesi için ekip olarak hiç durmadan ilk günkü şevkle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu bağlamda ekip arkadaşlarımız ile 50. Kütüphanemizi kurmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Burada öncelikle ekip arkadaşlarım olmak üzere dünyanın dört bir tarafından bizlere destekler sağlayan gönüllü dostlarımıza teşekkür ederken, Kütüphanemizin açılışına Katılım sağlayan Gercüş Belediye Başkanı Sayın Gündüz Günaydın’a ve katılım sağlayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 02BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 03VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 04“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 05Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 06BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 07İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 08BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 09ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 10BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 11DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 12ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1360 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 14HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
- 15Fidanlar dünya hayvanları koruma gününe armağan edildi
Henüz Yorum yok