
VATANDAŞLARIN YÜZDE 40’I ÖDEMİYOR
VATANDAŞLARIN YÜZDE 40’I ÖDEMİYOR
Batman’ın içme ve kullanma suyunu sağlayan Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (BASKİ) vatandaşların yüzde 40’ının su faturası bedellerini düzenli ödemediğini belirtti.
Biriken su borçlarının ödenebilmesi için zaman zaman belediyenin fedakârlıkta bulunarak borç faizlerini asgari düzeye düşürdüğünü belirten belediye yetkilileri buna rağmen bazı vatandaşlarımızın su paralarını zamanında ödemediğini hatırlattı.
Bu durumun su faturalarını düzenli olarak ödeyen yüzde 60’lık kesime haksızlık olduğunu hatırlatan yetkililer su sunumunda herhangi bir sıkıntı meydana geldiğinde duyarlılık gösteren vatandaşlarımızın aynı duyarlılığı su bedellerini ödeme noktasında da göstermelerini beklediklerini söylediler.
Geçen yıl biriken su borçlarının tahsilâtının yapılması için uygulamaya koydukları faiz affı ve ödeme çağrılarına duyarlılık gösteren vatandaşların 25 milyon lira civarında borç ödediğini belirten yetkililer, bu paralarla daha iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade ettiler.
Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, fatura ödemeleri konusunda duyarlılık beklediklerini ifade ederek: “Batman Belediyesi ucuz su sunumu konusunda Türkiye'nin sayılı merkezleri arasında bulunmaktadır. Hemşerilerimiz 2 lira bedelle (metreküp) su kullanmaktadır. Amacımız halkımıza hizmeti en ucuz şekilde sunmaktır. Kentin bu konudaki yükünü sorumluluğunu zamanında yerine getiren vatandaşların boynuna atmak da doğru bir davranış değildir” dediler. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok