
"Suriye’de ne Türkmen kaldı ne Kürt kaldı ne Arap"
Batman Valisi Ahmet Deniz, Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
İlk olarak İkiköprü Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, karakol komutanı Başçavuş Halil Alaşahin’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra karakoldaki askerlerle bir araya gelen Deniz, bir süre onlarla sohbet etti.
Karakol ziyaretinin ardından Sabancı Ortaokuluna geçen Deniz, öğrencilere kitap hediye ederek, okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Okumanın önemine vurgu yapan Deniz, Batman’ın her yerde okuyan bir şehir olmasını istediklerini söyledi.
Okul ziyaretinden sonra belde sakinleriyle bir araya gelen Deniz, sorun ve sıkıntıları dinledi. Burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Deniz, tek gayelerinin halkın huzurlu bir hayat sürmeleri olduğunu belirtti.
Halkın, oynanan oyunları görmesini isteyen Deniz, “Şu an Türkiye’ye yapılan dışarıdaki siyaset değil, tamamen bir saldırıdır. Amaçları bu ülkenin önünü kesmedir. Libya’ya ne yaptılar? Libya diye bir devlet kalmadı. Şu an Yemen’de aynısını yapıyorlar. Afganistan diye bir yer kalmadı. Irak’ı üçe böldüler. Suriye’yi zaten bitirdiler. Suriye’de ne Türkmen kaldı ne Kürt kaldı ne Arap kaldı ne Şii ne Sünni kaldı.” ifadelerini kullandı.
İslam coğrafyasına yönelik çok büyük operasyonların yapıldığına işaret eden Deniz, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ama bunu yine bu millet bozacak. Aynı 15 Temmuz’da nasıl dışarıdan destekli o hainlik yapanlara tankın üzerine çıkarak yürekli bir şekilde şehit olma pahasına bunu engellediyse bu millet, bunu da engelleyecektir. O yürekli duruş olmasaydı bu millette Allah göstermesin şimdi iç savaş vardı.”
Deniz, daha sonra yeni yapılan Beşiri Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek, hastane hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu’dan bilgi aldı. Ardından Beşiri ilçesine bağlı Doğankavak (Hathatke) köyünü ziyaret eden Deniz, taziye evinde köylünün sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 013 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 02PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 03KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 04ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 05BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 06BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 07GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 09BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 10MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 11“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 12Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 13VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 14Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 15YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
Henüz Yorum yok