
BATSO'DAN 200 KİŞİYE BELGE
BATMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 2020 YILINDA TOPLAM 200 KİŞİYİ BELGELENDİRDİ
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başanı Abdulkadir DEMİR konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı. Demir "Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan protokol kapsamında İkinci El Motorlu Kara Taşıtlar Mesleki Yeterlilik sınavıyla 200 kişiyi belgelendirdik.
Bilindiği üzere, Ticaret Bakanlığı’nca hazırlanan ve 13.02.2018 tarihli ve 30331 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik hükümleri gereği; ikinci el motorlu kara taşıtı ticareti alanında faaliyet gösteren işletmelerde gerçek kişi tacirler ve ticaret şirketleri ile diğer tüzel kişi tacirlerin temsile yetkili kişilerinden en az birinin, şubelerde ise şube müdürünün Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye-5), Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanlarının ise Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye-4) Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olması zorunlu hale getirilmiştir.
Her yıl düzenli olarak yapılan bu sınavda Batman girişimci vatandaşlarımıza sahip olmak istedikleri belge için Ankara’da TOBB’a bağlı kuruluşumuz olan Mesleki ve Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM) ile protokol imzalayıp vatandaşlarımıza destek sunmaktayız. Bu kapsamda 2020 yılı içerisinde 200 kişiyi belge sahibi yaptık.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Abdulkadir DEMİR, Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazananları tebrik ederek, belgelerini vermek kurumumuzda ağırladı."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 02BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 03MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 04OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 05YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 06VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 07“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 08BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 09DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 10VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 11ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 12Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 13Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 14ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
- 15EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERİ İÇİN SORU ÖNERGESİ
Henüz Yorum yok