
CUMHURİYET M.T.A.L. ÖĞRENCİLERİ RADYO YÜKSEL’de
Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Radyo Yüksel’i ziyaret ettiler
Okul idaresi, öğrencilerin sürekli ders programları içinde mücadeleleri ve sınav stresinden uzaklaşmaları adına öğrencileri sosyal aktivitelere teşvik etmenin öğrenciler üzerinde olumlu bir etki yaratacağını düşündüklerinden, öğrencilere farklı aktivitelerde bulunmalarını tavsiye ediyorlar.
Bu kapsamda okul müdürü Mesut Yıldız, Edebiyat öğretmenleri Mesut Dönmez ve M.Selim Ay, farklı öğrenci grupları oluşturarak, farklı sektörlerle iletişime geçmelerini sağlıyorlar.
Dört öğrenciden oluşan gruplardan birine Radyo ve radyoculuk üzerinde çalışma yapma görevi veriliyor.
Öğrenciler : Zeynep Akgül, Emine Orak, Azime Taşan ve Semanur Beytekin okul idaresi tarafından Radyo Yüksel’e gönderilerek, Radyo ve radyoculukla ilgili merak ettikleri konular hakkında röportaj yapmaları istenir.
Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çiftçi, programcılar Sibel ve Esila ile görüşen öğrenciler, Radyo ve radyoculukla ilgili merak ettikleri konular hakkında bilgi aldılar.
Öğrenciler daha sonra canlı yayına alınarak duygularını mikrofon da ifade etme fırsatını buldukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Mikrofondan öğretmenlerine ve öğrenci arkadaşlarına iste okumanın sevincini yaşadılar. Radyo Yüksel’i umduklarından daha güzel bulduklarını söyleyerek, hatıra fotoğrafları çektiren genç öğrenciler Radyo Yüksel’den mutlu bir şekilde ayrıldılar.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 02Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 03BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 05Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 07BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 08GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 09İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 102 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 11Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 12GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 13VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 15DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Henüz Yorum yok