İHSAN TAŞ: "TÜRK SİNEMASI YEŞİLÇAM’A ÇOK ŞEY BORÇLU"
İHSAN TAŞ: "TÜRK SİNEMASI YEŞİLÇAM’A ÇOK ŞEY BORÇLU"
20 Eylül’de vizyona giren ve gişede fırtına gibi eserek milyon dolarlık Hollywood yapımlarını dâhil, tüm rakiplerini geride bırakıp zirveye yerleşen "Dedemin Gözyaşları" filmi, Türk sinemasının gururu olmaya devam ediyor.
(1).jpeg)
Başrollerini Halil Ergün, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat Uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Turgay Tanülkü, Aliye Uzunatağan ve Ali İpin gibi birbirinden ünlü isimlerin paylaştığı "Dedemin Gözyaşları" tam 20 hafta sonra hafta sonu gişe listesinde zirveye yerleşen ilk yerli film olarak büyük bir başarıya imza attı.
Türk sinemasının Yeşilçam’a çok şey borçlu olduğunu belirten filmin yapımcısı ve yönetmeni İhsan Taş, Türk sinemasına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başarılı yapımcı, Türk sinemasının Yeşilçam’a duyduğu minnettarlığı şu sözlerle dile getirdi “Türk sinemasının temel taşlarını oluşturan Yeşilçam, bugün geldiğimiz noktada bizlere ilham vermeye devam ediyor. Yeşilçam’ın sıcak hikâyeleri, büyük emekleri ve her biri birer yıldız olan oyuncuları olmasaydı, bugün Türk sineması bu kadar köklü ve güçlü olmazdı. Biz yeni nesil sinemacılar, onların açtığı bu yolu daha da ileri taşımaya kararlıyız. ‘Dedemin Gözyaşları’ filmi de bu anlayışın bir yansımasıdır; samimi, duygusal ve izleyiciyi derinden etkileyen bir hikâye ile seyirciyi buluşturmayı başardık” diye konuştu.
Fragman Linki:


.jpeg)
.jpeg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 02YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 03DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 04MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 05SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 0619 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
- 07FISTIK ÜRETİCİLERİNE HASTALIK UYARISI
- 08MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BATMAN’IN GURURUDUR”
- 09UYDU KENT PROJESİNDE İLK KAZMA VURULUYOR
- 10BELEDİYEDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YAZ BAKIMI
- 11EKMEN: GENÇLERİN HAYAL KURABİLDİĞİ BİR TÜRKİYE İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
- 12“GENÇLER ÜRETTİKÇE TÜRKİYE GÜÇLENECEK”
- 13BATMANLI GENÇLERDEN DÜNYA ÇAPINDA TARİHİ BAŞARI!
- 14BELEDİYE YEŞİL ALAN YATIRIMLARINI SÜRDÜRÜYOR
- 15TİMOKLULAR’DAN TOPLU BAĞIŞI




Henüz Yorum yok