AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Adayları kurumlara ziyaretleri devam ediyor
AK Parti Batman SKM Başkanlığı programları kapsamında, Batman Milletvekili adayları Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek ve Ayla Işık’ın 24 Haziran seçimleri saha çalışmaları, iftar programları ile Kamu Kurum çalışanları ziyaretleri devam ediyor.
Kurumlarda vatandaşlarla buluşan Milletvekili adayları, TPAO Batman şubesi, Batman TPIC İl Müdürlüğü, Ziraat Odası Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğü çalışanları ile bir araya geldikten sonra ASRİAD Batman Şubesini ziyaret ettiler.
‘HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ’
Milletvekili adayı Ziver Özdemir şöyle dedi; Gercüş’e bağlı köylerimizi ziyaret ettik, Allah’ın izniyle gitmediğimiz köy hizmet götürmediğimiz insanımız kalmayıncaya kadar hizmete devam edeceğiz. AK Parti teşkilatları gece gündüz çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm ürettiler. Sadece İl ilçe değil, köylerimiz dahil bütün Batman’ın sorunlarını ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalıştık.
‘İŞADAMLARIMIZIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ’
.jpg)
Milletvekili adayı Murat Güneştekin yapmış olduğu açıklama da; “Milletvekili adayımız Mehmet Şat ile birlikte Kurumlarımızı ziyaret ettik, oda oda dolaşıp, tek tek vatandaşlarımızla tokalaştık sohbet ettik, ekibimizi tanıttık. Ziyaretlerimiz esnasında bizleri güler yüzle karşılayan, iyi dilek ve temennilerde bulunan, kurum yöneticileri ve personellerine teşekkür ederiz. ASRİAD Batman Şubesi'nin düzenlediği iftar programına sanayici iş adamlarımızla birlikte katıldık. Yeni sistemle birlikte bürokratik işlemlerin daha hızlı yürümesini sağlayarak sanayici iş adamlarımızın önünü açmak için önümüzdeki dönem de de hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz” Dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok