“UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALIDIR”
ÇİFTÇİ “UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILMALIDIR”
Batman’da uçak seferlerinin azlığı nedeniyle halkın büyük mağduriyet yaşadığını belirten BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uçak seferlerinin artırılmasını talep etti.
Batman’da uçak seferlerinin azlığı nedeniyle halkın büyük mağduriyet yaşadığını, aşırı maliyetlere katlanmak zorunda kaldığını belirten Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, uçak seferlerinin bir an önce artırılmasını talep etti.
Uçak seferlerinin azlığına tepki gösteren Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada, “Batman’da uçak seferleri çok yetersiz, bu durum mağduriyet oluşturuyor. Uçak sefer sayılarının az olması sebebiyle vatandaşlarımız Batman’dan Diyarbakır’a gitmek zorunda kalıyor, bu da büyük maliyetlere neden oluyor.” ifadelerini kullandı.
Bayram sonrası yolcuların bir hafta ve on gün boyunca bilet bulamadığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını, bu durumun vatandaşların bütçelerini olumsuz yönde etkilediğini vurgulayan Başkan Çiftçi “Bayram için memleketine gelen hemşehrilerimiz dönüş için bilet bulamıyor. Aynı şekilde acil hastası, taziyesi ve iş için ticareti olanlar da daha önce bu sorunları yaşıyordu. Bu sıkıntılar hala devam ediyor. Bu sorunun daha önce de var olduğunu biliyoruz. Nüfusu büyükşehir olma yönünde ilerleyen şehrimize yakışmayan bir durum bu. İvedilikle gereken adımlar atılmalı ve bu sorun çözülmelidir. Sefer sayılarının artırılmasının hem vatandaşlara hem de Batman ekonomisine olumlu yönde etkisi olacaktır. Bütün bu sorunlar göz önünde bulundurularak başta milletvekillerimiz ve valimiz olmak üzere yetkililerin bu konunun üzerinde durmaları için çağrıda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok