Uzmanından Coronavirus tedbirleri
Yeni tip Coronavirus salgını (Kovid-19) ile mücadele kapsamında uzmanlar, zorunlu durum olmadıkça vatandaşların kalabalık ortamlarda bulunmaması, evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
Batman’da özel bir hastanede görev yapan Dâhiliye Uzmanı Doktor Ahmet Nas, virüse karşı önemli tavsiyelerde bulundu.
Nas, Coronavirus hastalığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Coronavirus hastalığı 15 güne yakındır Türkiye’de ortaya çıkmıştır. Uzmanlar ve hükümet yetkilileri her zaman söylüyorlar, elimizden geldiğince evden çıkmamamız gerekir. Bol bol su içmememiz lazım. Sık sık ellerimizi yıkamamız, düzenli yatmamız, bol bol vitamin tüketmemiz gerekir. Elimizden geldiğince hem evdekilerle hem de dışardakilerle mesafemizi uzak tutmamız lazım." diye konuştu.
İnsanlarla mesafenin en az bir metre olması gerektiğini vurgulayan Nas, "Biz tedbirlerimizi alırsak Coronavirus hastalığı fazla yayılmaz. İnşallah en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulacağız. Eğer dikkat etmesek bu hastalık daha çok çoğalacak, vefat edecek insanımız çoğalacak. Ne kadar tedbirimizi alırsak o kadar erken bu virüs hastalığı aramızdan ayırılır. Birincisi diyoruz ki; evden çıkmayın, ikincisi ellerinizi bol bol yıkayın. Bol bol vitamin alın ve uykusuz kalmayın. İnsanlardan uzak durun. Bunları uyguladığımız zaman bu hastalık bize bulaşmaz."
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 02KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 03MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 04KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 05YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 06700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 07ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 08TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 09BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 10ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 11MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 12ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 13CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 14RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 15ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”




Henüz Yorum yok