
TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ
TÜRMOB, BATMANDA SEMİNER DÜZENLEDİ
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun katılımıyla ‘Mükellef grupları ve dijital dönüşüm çalışmalarının muhasebe mesleğine etkileri’ konulu seminer düzenlendi.
TÜRMOB Genel Başkanı Kartaloğlu'nun yanı sıra, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan, Denetleme Kurulu üyesi Erkan Azizoğlu, Güneydoğu Anadolu platform başkanları ve Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası (SMMMO) Başkanı Hayrettin Başaran ile Batmanlı mali müşavirler katıldı.
“COVİD-19 SÜRECİNDE ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK”
TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, pandemi döneminde ekonomiye ciddi katkılar sunduklarını söyledi. Kartaloğlu “bu süreçte mali sistemin sürdürülebilirliğini sağladık. Hep şunu söylüyoruz, eğer mali müşavirler olmasaydı, belki de çok büyük sıkıntılar yaşanacaktı. Elbette devletimiz tarafından da çok önemli destekler sağlandı. Bunlar kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin desteği gibi çok önemli desteklerdi. Bunların hayata yansımasında, insana dokunmasında mali Müşavirler in doğrudan rolü oldu. Dolayısıyla her dönem olduğu gibi bu dönemde de çok büyük katkılar sunduk"
BAŞARAN “BİRLİKTE SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ”
Batman Siirt Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Bölge Odası Başkanı Hayrettin Başaran ise ülkemizde ve dünyada ekonomik sıkıntıların yaşandığını söyledi. Başaran," Ama biz el ele verirsek beraber çalışırsak doğruyu kendimize yok gösterip, doğrunun etrafında toplanıp el birliğiyle beraber çalıştığımız zaman bu problemlerin üzerinden geleceğimize inanıyoruz. Meslek camiamızın da sorunları var. Bunları da yine biz oda başkanlarımızla, üst birliğimiz TÜRMOB ile beraber bu sıkıntıları el ele dile getirip çözüme kavuşturacağız" dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01İLUH DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02SUÇ ORANLARI DÜŞTÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 03YAZ OKULLARI BİTTİ, GELSİN KIŞ OKULLARI
- 04BALIK AVCILIĞINA SIKI DENETİM
- 05BATSO’DAN RECEBANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 06KUVEYT TÜRK’TEN BESO’YA ANLAŞMA ZİYARETİ
- 07HASANKEYF’TE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“SASON BALI İLE GURUR DUYUYORUZ”
- 09SGK’DAN ÜST ÜSTE ZİRVE BAŞARISI
- 105375 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMAN’DA 3 BİN YILLIK SIR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
- 12MİNİK ÖĞRENCİLERE VALİ’DEN SÜRPRİZ HEDİYE
- 13“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN BÜYÜK KALKAN AİLEDİR”
- 14PETROLSPOR'DA LİDERLİK KEYFİ 2-0
- 15NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
Henüz Yorum yok