Köyde okuyan öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı
Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi, köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi yetkilileri, toplanan yardımları çocuklara dağıttı.
Yaptıkları yardım ile ilgili açıklamada bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ümit Çiçek, sosyal sorumluluk projesi kapsamında dar gelirli öğrencilere yönelik yardımlarının sürdüğünü söyledi.
Köy okullarında okuyan 230 muhtaç öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Çiçek, "Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturulan Çocuk Hakları Batman İl Çocuk Komitesi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı merkezde bulunan okullara yardım kutuları bırakılıp, okullardan kırtasiye ve giyim malzemesi toplanmıştır. Toplanan kırtasiye ve giyim malzemeleri Balpınar Beldesi, Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu ve merkez köy Güvercin’de bulunan ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 230 öğrenciye dağıttık. Komitemizin etkinlikteki amacı çocuklara çocuk hakları konusunda eğitim vermek ve çocuklarda var olan yardımlaşma duygusunu pekiştirmektir. Müdürlüğümüz tarafından bu tür etkinliklere devam edilecektir. Okullarda bulunan çocuklar etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirip bu tür etkinliklerin devam etmesi yönünde talepte bulunmuştur." dedi.
Yapılan yardım nedeniyle sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklar ise yetkililere teşekkür etti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BESO Başkanı Çiftçi: “Batman’ı E-Ticaret Üssü Yapmaya Kararlıyız”
- 02ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ
- 03TUAY-DER’den cezaevlerindeki kadınlara dikkat çekme eylemi
- 04BATMAN’DA SİLAH KAÇAKÇILIĞINA AĞIR DARBE
- 05MİLLETVEKİLİ RAMANLI KOZLUK’TA HALKLA BULUŞTU
- 06SU TANKERİNDE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
- 07“KADIN VARSA GÜÇ VAR”
- 08TÜPRAŞ’TA “NORM KADRO” TEPKİSİ
- 09SASON’DA YAĞIŞ SONRASI YOL TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI
- 10BATMAN’DA FETÖ OPERASYONU: 1 GÖZALTI
- 11YENİ KATI ATIK İSTASYONU HİZMETE GİRDİ
- 12BESO’DAN ASRİAD’A ZİYARET
- 13ÇELİK, “YA BU MESELEYİ ÇÖZERİZ, YA DA BU MESELE BİZİ ÇÖZER”
- 14VALİ CANALP “BATMAN 12 GÜN BOYUNCA LEZZET MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ”
- 15PETROL-İŞ’TEN SİLAHLANMAYA KARŞI ACİL TEDBİR ÇAĞRISI




Henüz Yorum yok