SASON'DA ‘BACA’ SEFERBERLİĞİ
Hava kirliğine neden olan bacalar değiştirildi
Batman'ın Sason içesinde soba ve kalorifer bacalarından çıkan ve çevreyi kirleten yoğun dumanın önlenmesi amacıyla ilçedeki bütün kurum binalarına yenilenmiş filtreli baca takılarak hava kirliliği en aza indirildi.
Batman'ın Sason içesinde soba ve kalorifer bacalarından çıkan ve çevreyi kirleten yoğun dumanın önlenmesi amacıyla ilçedeki bütün kurum binalarına yenilenmiş filtreli baca takılarak hava kirliliği en aza indirildi. Kış aylarında doğal gazın bulunmadığı Sason ilçesinde vatandaşların kullandığı evlerin yanı sıra kamu kurum binalarında da soba ve kalorifer yakılması nedeniyle hava kirliliği hat safhaya varması nedeniyle kirliği önlemek amacıyla kamu binalarındaki bütün bacaları yenisiyle değiştirten Sason Kaymakamı Murat Mete, ilçeyi temiz bir havaya kavuşturmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
Kaymakam Mete, “Kış aylarının gelmesiyle birlikte soba ve kalorifer bacalarından çıkan ve çevreyi kirleten yoğun dumanın önlenmesi amacıyla kamu kurumlarının koordineli olarak yaptığı çalışmalarla ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak yerleşim gösterdiği alanlarda bulunan kamu kurum ve kuruluşlarından Sason Anadolu Lisesi, İstiklal İlkokulu, Merkez Cami ve Yeni Mahalle Camilerinin Baca filtre sistemleri yenilenmiş ve sağlıklı bir şekilde kullanıma alınmıştır. Layık olduğu üzere nefes alabilen bir Sason için; vatandaşlarımızın ve apartman sahiplerinin ilçemizde hava kirliliğini azaltmak ve havanın nispeten daha temiz kalmasını sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz bu seferberliğe katkı sağlamaları, baca filtrelerini değiştirip dönüştürmeleri, bacasında filtresi olmayanların takmaları konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini talep ediyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 02BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 03BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 04DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 05''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 06HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 07HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 08KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 09ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 10BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 11YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 12DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI
- 13MODERN DİŞ KLİNİĞİ HBO DENT HİZMETE AÇILDI
- 14SEDAT ÖZSÜMER FUTBOL TURNUVASI'NDA ŞAMPİYON OLDU
- 1519 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI




Henüz Yorum yok