
Üniversite ve Çevre Yolu orta refüjde görüntü kirliliği
Üniversite ve Çevre Yolu orta refüjde görüntü kirliliği
Batmanda üniversite ve Çevre Yolu orta refüjünde görüntü kirliliğine çözüm aranılıyor. Ot temizliğinin yapılmaması görüntü kirliliği yaratırken bir yandan kuru otlar nedeniyle tehlike yaratıyor.
Temizlenmesi ve bakımları Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılması gereken orta refüjler ve kavşaklar, şehir estetiğini bozduğu gibi trafik güvenliğini de tehlikeye sokuyor. Orta refüjler ve kavşaklarda insan boyutunu aşan ot ve bitkiler, hem yayalar hem de araç sürücüleri için risk oluşturuyor.
Kötü bir görüntü oluşturan orta refüjlerin bir an önce bakımlarının yapılmasını ve temizlenmesini isteyen vatandaşlar, “ Bu yol Batmanın en çok kullanılan yolu., bunlar Batman’a hiç yakışmayan görüntüler. Birisi bir izmarit atsa ortalık yangın yerine dönecek, yol saatlerce kapanacak. Karayolları ekipleri bir an önce temizliğini yapsın Batman bu rezillikten kurtulsun.
.jpeg)
Günde yüzlerce aracın geçtiği orta refüjü bakımsızlık içinde olduğunu ifade eden bazı Batmanlı vatandaşlar; “Buradan günde binlerce araç geçiyor. Batman’ımızın yollarının bu şekilde bakımsız oluşu bizleri üzüyor. Uzun süredir bu refüjlere düzenleme yapılmıyor. Yetkilileri bir an önce göreve davet ediyoruz. Otlar kurumuş durumda ateş veya sigara atılsa yangın çıkacak” dediler. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok