
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
MÝNÝ ADA ROBOTLAR YAÞAM HASTANESÝ’NDE
Özel Batman Yaþam Hastanesi, hastane hizmet süreçlerinde kullanýlmak ve hastalara kolaylýk saðlamak için deneme amaçlý mini ada robot getirdi.
Hastanede kurulumlarý tamamlanan ve hizmetlerine baþlayan mini ada robotlar, deneme amaçlý bir hafta boyunca hastanede bulunacak ve hastalarýn hizmetlerinde kullanýlacak.
Hastanede hastalarý yönlendirme, eþlik etme, bilgi verme, ateþ ölçme gibi alanlarda deðerlendirileceði ifade edilen mini ada robotlarýn özellikle servislerde yatýþ alanlarýnda hastalara yemek daðýtma, hastalarý hasta odalarýna yönlendirme ve bilgi verme amaçlý hizmet süreçlerinde yer alacak.
Konu ile ilgili deðerlendirmelerde bulunan Özel Batman Yaþam Hastanesi genel müdürü Burhan Dinç, “Hastane olarak hizmet vermeye baþladýðýmýz günden bu yana teknolojik alt yapýmýzý güçlü tuttuk. Geldiðimiz aþamada hastanemizin fiziki kapasitesini artýrarak, hastanemizi daha konforlu ve ferah bir yapýya kavuþturduk. Yenilediðimiz ve hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz týbbi cihazlarla birlikte saðlýk sorunlarýnýn taný ve tedavi süreçlerinde modern bir anlayýþý etkin kýldýk.
Bütün servislerimizdeki hasta odalarýnda son model tv, internet, Digitürk, Netflix gibi dijital tv platformlarý ve daha birçok alanda yenilikler yaparak, hastalarýmýzýn konforlu saðlýk hizmeti almalarýný saðladýk. Önceliðimiz, hastalarýmýzýn saðlýðýdýr. Hastane olarak attýðýmýz her adýmda hasta odaklý bir anlayýþý benimsiyoruz. Amacýmýz, en iyi hizmet anlayýþýný etkin kýlmak ve teknolojinin imkânlarýný hastalarýmýzýn hizmetine sunarak, hastalarýmýza kolaylýk saðlamaktýr.
Bu doðrultuda deneme amaçlý hastanemizde hastalarýmýzýn hizmetine sunduðumuz mini ada robotlar, hastalarýmýza polikliniklere kadar eþlik etme, yönlendirme, bilgi verme, hasta odalarýmýzda hastalarýmýza yemek daðýtma gibi alanlarda kullanýlacaktýr” açýklamasýnda bulundu.
Yazarlar
- 01ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 06Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 09ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 13Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 14Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 01ÞANSÝ, ÝL GENEL MECLÝS ÜYELERÝYLE BÝR ARAYA GELDÝ
- 02Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 03Ramanlý, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 04ARICILARA BUHARLAÞTIRMA CÝHAZI DESTEÐÝ
- 05EKMEN’DEN BALIK ÖLÜMLERÝ ÝÇÝN SORU ÖNERGESÝ
- 06Turist Kafileleri Mor Kuryakos Manastýrýna akýn etti
- 07“BATMAN ÝÇÝN TIP FAKÜLTESÝ ÝHTÝYAÇTIR”
- 08116 TON ATIK LASTÝK GERÝ DÖNÜÞÜME KAZANDIRILDI
- 09BESOB BAÞKANI KAPLAN "VERGÝ VE SGK BORÇLARI YAPILANDIRMALI"
- 10VALÝ CANALP "HARBÝ ÇEVRECÝ LAZIM"
- 11TEKNOKENT YÖNETÝM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 12MÝLLETVEKÝLÝ ODUNCU'DAN BELEDÝYE PROJESÝNE SERT ELEÞTÝRÝ
- 136 BÝN 760 AÝLE ÜCRETSÝZ EKMEÐE KAVUÞUYOR
- 14CHP’LÝ TANRIKULU BATSO’YU ZÝYARET ETTÝ
- 15ÞAAB VADÝSÝ YOLU ASFALTLANDI
Henüz Yorum yok