EKMEN "EKONOMİ İYİYE GİTMİYOR"
Ekmen: “Ekonomide işler iyi gitmiyor”
Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen beraberinde Batman il başkanı Av. Melik Müjdeci’yle birlikte Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İktidarın 110 gününü ve Batman’daki sorun ve aksaklıkları değerlendiren Ekmen ekonomide işlerin iyiye gitmediğini dövizin artışının durdurulmadığını, faizlerin arttığını ve enflasyonunun her geçen gün arttığını belirtti.
BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ
Batman’ın sevilen eski vekillerinden olan Ekmen’e Genel merkez 6. bölge olan Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinin sorumluluğu verilirken, Ekmen illeri dolaşarak STK’larla ve basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Toplantıda konuşan Ekmen zamların halen ülkenin en önemli sorunu olduğunu, emekli ve memura yeterli zam verilmediği, Mısır üreticisinin mağdur edildiğini ve Buğday üreticisinin de memnun olmadığını belirtti. Ekmen konuşmasında Batman’da uçak sefer sayısının artırılmasını, Ankara, İstanbul seferlerinin artması, uçak bilet fiyatlarının Batman için yüksek olduğunu belirtti. Batman Ankara, İstanbul’a her gün düzenli sefer, Antalya ve İzmir’e ise haftalıkta olsa sefer düzenlenmesi çağrısı yaptı.

6 İLİN SORUMLULUĞU EKMEN’DE
Batman’da STK ziyaretlerine de ağırlık veren Ekmen “Memur ve işçi alımlarında mülakat kaldırılmalı, Türkiye ekonomide bir uçurumun kenarında. Bir an önce ciddi önlemler almalı, zam furyası ortadan kalkmalı. Vatandaş artık geçinemiyor. Maalesef bu ekonomik verilerle enflasyonun düşmesi çok zor görünüyor. Batman’da giriş çevre yollarının durumu ortada. Halen yol ihalesini kazanan firmalar şantiyelerini kuramadı, Batman Siirt, Diyarbakır ve Mardin yollarında bir an önce duble yol çalışması başlamalı”.”dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“ERİŞİLEBİLİRLİK BİR TERCİH DEĞİL, HERKES İÇİN TEMEL BİR HAKTIR”
- 02“GEÇMİŞTEN GÜÇ ALAN, GELECEĞE YÜRÜYEN BATMAN”
- 03İBADETHANELERDE TEMİZLİK SÜRÜYOR
- 04“GENÇLERİMİZİN GÖKYÜZÜNDEKİ İMZASI, BÜYÜK TÜRKİYE’MİZİN TEMİNATIDIR”
- 052026’DA HEDEF 200 BİN TON ASFALT
- 06ŞEFİK AYDIN HAYATINI KAYBETTİ
- 07ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 08Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 09JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 10BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 11BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 12BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 13KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 14BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 15Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor




Henüz Yorum yok