YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITILDI
Öğrencilere yardımcı kaynak kitap dağıtılıyor
Raman Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere ücretsiz olarak gönderilen yardımcı kaynakları öğrencilere dağıttı.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Müdür Kurtaran, öğretmenlerle bir araya geldi. Müdür Kurtaran, “Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tüm eğitim kademelerinde (ilkokul, ortaokul ve lise) ve sınıf seviyelerindeki (2’den 12’ye kadar) öğrencilere yönelik hazırlanan ve basımı yapılan ücretsiz yardımcı kaynak ders kitapları öğrencilere dağıtılmaya devam ediyor. Bakanlığımız tarafından bu yıl ilimiz genelinde ilkokul ikinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar eğitim gören tüm öğrencilere toplam ‘1 milyon 584 bin 599’ adet ‘Ders Kitabı’ gönderdi ve gönderilen tüm bu kitaplar öğrencilerimizin istifadesine sunuldu” diye konuştu.
“1 MİLYON 996 BİN YARDIMCI KİTAP DAĞITILDI”
Eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde geçen sene öğrencilerin sıralarına yardımcı kaynakları hazır bulundurmak için çalışmaların tamamlandığını ifade eden Kurtaran, “Bu yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk gün yardımcı kaynaklar öğrencilerimizin sıralarında hazır bulundu. Millî Eğitim Bakanlığımız tarafında öğrencilerimize gönderilen ‘1 milyon 996 bin 720’ adet ‘Yardımcı Kaynak” kitabını öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynak kitapları Bakanlığımız tarafından sürekli basımı yapılarak öğrencilerimize ulaştırılmaya devam ediyor. Eğitim yılının ilk gününde ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarını öğrencilerimizin sırasının üzerinde koyarak öğrencilere teslim etmiştik. Ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarının yanı sıra yine ücretsiz olarak 9. ve 10. sınıf öğrencileri için ilimize gönderilen 209 bin 186 çalışma defteri de öğrencilere dağıttık.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH HALİD’İN MANEVİ MİRASI YİNE BİNLERİ BULUŞTURDU
- 02Hamidi, Batman’ın 36. Kuruluş yıldönümünü kutladı
- 03JANDARMA 36 HÜKÜMLÜYÜ YAKALADI
- 04BAYINDIR, “AŞİRET DERNEĞİ DEĞİLİZ”
- 05BATMAN’DA 50 YAPAY ZEKÂ VE BECERİ ATÖLYESİ AÇILDI
- 06BATMAN DEVLET TİYATROLARI SAHNESİ AÇILDI
- 07KAYIPLAR İÇİN MÜCADELE SÜRÜYOR
- 08BATMAN BAROSU’NDA “İNFAZ HUKUKU” SEMİNERİ
- 09Kültür Anaokulu’nda “Gazete ve Radyo Söyleşisi” Düzenleniyor
- 10VALİ CANALP: BATMAN HER ALANDA BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
- 11BATMAN GELECEĞE UMUTLA YÜRÜYOR
- 12TRAFİK POLİSLERİNE BAŞARI BELGESİ
- 13ÖZEL ÖĞRENCİLERE MORAL ETKİNLİĞİ
- 14ÇETİN'DEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ZİYARET
- 15MÜSİAD Batman Van Zirvesinde




Henüz Yorum yok