Şehit eşinin silahını devraldı
orucusu olan eşi şehit olduktan sonra da defalarca terör saldırısına maruz kalınan köyde 6 çocuğuna bakabilmek için güvenlik korucu olarak eşinin silahını devraldı.
10 yıldır Güvenlik Koruculuğu görevini başarıyla sürdüren Meryem Çelik, hem ev işlerini yaparken hem de köy etrafında bulunan mevzilerde nöbet tutuyor.
Çelik, 6 çocuğunu kimseye muhtaç etmeden büyütmenin yanı sıra vatan topraklarını korumanın gururunu yaşadığını söyledi.
Eşi teröristler tarafından şehit edildiğinde çocukları ile yalnız kalan fedakar anne Meryem Çelik, "Büyük oğlum askere gitti. Ben işlerimi yapıyorum. Evde hem çocuklara bakıyorum, hem de nöbetlerimi tutuyorum. Çocuklar gündüz okula gidiyor. Evde yemeklerini hazırlıyorum. Evin işlerini yapıyorum. Gece gündüz nöbet tutuyorum çocuklar için” dedi. Eşi şehit olduktan sonra koruculuk görevini devraldığını söyleyen Çelik, "Eşim öldükten sonra ben korucu oldum. Devletimi çok seviyorum. Çocuklarım için gece gündüz nöbet tutuyorum" diye konuştu.

"Annem örnek bir kadın, bende korucu olacağım" Çelik’in 15 yaşındaki kızı Kerime Çelik, "Babamız şehit oldu. Annemiz bize bakıyor. Annem korucu oldu. Babamın silahını o devraldı. 6 kardeşiz ve o bize bakıyor. Yemeğimizi yapıyor, okulumuza bizi gönderiyor, her şeyi o yapıyor. Büyüdüğüm zaman annem gibi örnek bir kadın olacağım. Korucu olacağım ben de. Annem örnek bir kadın. Çünkü korucu oldu. Annem babamız gibidir. Hem annemiz hem babamız. Çünkü her şeyimizi o yapıyor. Annem çok fazla Türkçe bilmiyor. Ağabeyim de şu an askerde. O da geldiği zaman korucu olacak" şeklinde konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OBJELTİF F GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 02ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 03Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 04“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 05PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 06OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 07BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 08KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 09BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 10PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
- 11Final Fest 5 Batman’da Coşkuyla Gerçekleşti
- 12ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 13Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 14Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 15BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU




Henüz Yorum yok